ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Μπρέθγουεϊτ: "Κοίταξα τον Έρικσεν και ήταν νεκρός"

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ με τη φανέλα της εθνικής Δανίας στο Euro 2020
Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ με τη φανέλα της εθνικής Δανίας στο Euro 2020 © 2021 LAURENCE GRIFFITHS / POOL GETTY / AP IMAGES

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ αναφέρθηκε στο περιστατικό του Κριστιάν Έρικσεν, τονίζοντας ότι είδε τον συμπαίκτη που είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "433" αναφέρθηκε στο περιστατικό που συντάραξε την εθνική Δανίας στο Euro 2020, την κατάρρευση του Κριστιάν Έρικσεν.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι αυτή ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές που έζησε, καθώς τον είδε νεκρό και το κατάλαβε αμέσως. Φυσικά αισθάνθηκε τεράστια ανακούφιση που ο Έρικσεν επανήλθε στη ζωή, όπως και ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός πλανήτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρέθγουεϊτ: "Έζησα μια από τις πιο χειρότερες καταστάσεις της ζωής μου. Αυτό που ήταν το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός στην ιστορία της Δανίας μετατράπηκε σε εφιάλτη. Αυτό που συνέβη εκείνη τη νύχτα ήταν σοκ για πολλούς ανθρώπους. Ήταν μια στιγμή που κοίταξα τον Κρίστιαν Έρικσεν και ήταν νεκρός.

Όταν κοιτάς ένα σώμα που ο άνθρωπος είναι νεκρός, δεν έχεις καμία αμφιβολία. Το ξέρεις αμέσως. Αυτό ήταν που είχα δει. Όταν τον είδα, άρχισα να προσεύχομαι πολύ. Ένιωσα ότι ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Όλοι οι γιατροί ήταν από πάνω του. Ευτυχώς είχαμε αίσιο τέλος και ο Κρίστιαν είναι μια χαρά στην υγεία του. Ήταν το μόνο που θέλαμε".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ