ΑΕΚ

Μπρέσεβιτς: "Σημασία έχει η νίκη"

Μπρέσεβιτς: "Σημασία έχει η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Ίβαν Μπρέσεβιτς, πέτυχε χατ-τρικ στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα και αναφέρθηκε τόσο στα δικά του γκολ, όσο και στην πορεία της ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Ο πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ επί της Καλλιθέας, Ίβαν Μπρέσεβιτς, ξεκαθάρισε ότι είναι οι τρεις βαθμοί που έχουν σημασία και ότι δεν επηρεάζεται από τον ανταγωνισμό.

"Είμαι χαρούμενος για τα τρία γκολ που πέτυχα αλλά σημασία πάντα έχει η νίκη της ομάδας", δήλωσε αρχικά ο Κροάτης.

Για το που μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ στο κύπελλο ο ίδιος είπε: "Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα δίνουμε πάντα το 100% για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και σε αυτόν το θεσμό".

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ψάχνει για επιθετικό την στιγμή που ο ίδιος σημειώνει ακατάπαυστα γκολ τόνισε: "Προσωπικά μου κάνει καλό και θα προσπαθώ να βελτιώνομαι, είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός και υγιείς άμυλα στην ομάδα".

Ανάκογλου: "Σκοράραμε νωρίς και αυτό μας βοήθησε"

Ο Δημήτρης Ανάκογλου είπε ότι το σημερινό ματς είχε ιδιαιτερότητες συγκριτικά με αυτό της Πέμπτης, ενώ τόνισε ότι δεν παίζει με κάποιο συγκεκριμένο παρτενέρ και πως όλα είναι θέμα προπόνησης.

"Είχε ιδιαιτερότητες το ματς σε σχέση με την Πέμπτη. Θέλαμε να δείξουμε συγκέντρωση και σοβαρότητα. Σκοράραμε νωρίς και μας βοήθησε, κάναμε ευκαιρίες και μετά την αποβολή έγινε πιο εύκολο για εμάς το ματς.

Νομίζω ότι όλα είναι θέμα προπόνησης, δεν παίζω με κάποιον συγκεκριμένο παρτενέρ. Ξέρω πως παίζει ο καθένας και κάνουμε αλλαγές στην προπόνηση. Και έτσι μπορώ να παίζω με τον καθένα, ξέρω το παιχνίδι τους".

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ