PREMIER LEAGUE

Μπρέντφορντ - Τότεναμ: Οι οπαδοί των μελισσών πίκαραν με σύνθημα τον Κέιν για το χαμένο πέναλτι με την Γαλλία

Μπρέντφορντ - Τότεναμ: Οι οπαδοί των μελισσών πίκαραν με σύνθημα τον Κέιν για το χαμένο πέναλτι με την Γαλλία
@2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Το άστοχο πέναλτι που είχε κόντρα στην Γαλλία και το οποίο εντέλει κόστισε στην Αγγλία τον αποκλεισμό της στους "8" του Μουντιάλ εξακολουθεί να καταδιώκει τον Χάρι Κέιν, με οπαδούς της Μπρέντφορντ να τον πικάρουν στο ματς με την Τότεναμ.

Ο Χάρι Κέιν είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει την Γαλλία σε 2-2 αν ευστοχούσε σε πέναλτι απέναντι στον Λορίς στη μεγάλη μάχη της Αγγλίας με τους μπλε για τα προημιτελικά του Μουντιάλ, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και έτσι η ευκαιρία των τριών λιονταριών για να περάσουν στα ημιτελικά πέταξε μακριά.

Εκείνο το ματς μοιάζει να είναι μακριά, η αλήθεια όμως είναι πως και να θέλει να το ξεχάσει ο κάπτεν της Τότεναμ υπάρχει κόσμος που είναι πρόθυμος να μην τον αφήσει να ηρεμήσει.

Όπως για παράδειγμα μερικοί οπαδοί της Μπρέντφορντ κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας τους με τα σπιρούνια στο πλαίσιο της Boxing Day, οι οποίοι τραγουδούσαν το εξής σύνθημα θέλοντας να τον πικάρουν: "Ο Ιβάν Τόνι θα είχε σκοράρει".

Η επιλογή μάλιστα του ονόματος δεν ήταν καθόλου τυχαία, όχι επειδή ο Τόνι είναι ο βασικός φορ της Μπρέντφορντ αλλά επειδή ο Άγγλος στράικερ θα μπορούσε να είναι και αυτός στο Κατάρ αλλά έμεινε εκτός των τελικών επιλογών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Σημειώνεται πως ο Κέιν δεν έθελξε με την απόδοσή του στο πρώτο μέρος, αφού σε αυτό το διάστημα είχε μόλις 18 επαφές τη μπάλα, με τον μοναδικό παίκτη που είχε λιγότερες επαφές από εκείνον να είναι ο γκολκίπερ των σπιρουνιών, Φρέιζερ Φόρστερ (12).

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ