PREMIER LEAGUE

Μπρέντφορντ - Τότεναμ 0-0: Ο Έρικσεν στενοχώρησε τους πρώην συμπαίκτες του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, τη νίκη της Μπρέντφορντ επί της Γουέστ Χαμ
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, τη νίκη της Μπρέντφορντ επί της Γουέστ Χαμ © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ξανάσμιξε με τους πρώην συμπαίκτες του στην Τότεναμ, όμως τους στενοχώρησε αφού η Μπρέντφορντ πήρε την ισοπαλία 0-0 για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν χαρίστηκε στους πρώην συμπαίκτες του στην Τότεναμ, τους οποίους αγκάλιασε πριν από τη σέντρα. Όταν άρχισε ο αγώνας με την Μπρέντφορντ, ο Δανός μέσος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και βοήθησε για το 0-0 της 34ης αγωνιστικής στην Premier League.

Ο αγώνας δεν ήταν θεαματικός, όμως ήταν ισορροπημένος. Οι φιλοξενούμενοι γνώριζαν τι έκαναν οι αντίπαλοί τους για την 4η θέση και παρατάχθηκαν με άγχος για να μην μείνουν πίσω από την Άρσεναλ. Οι τελικές προσπάθειές τους ήταν όλες άστοχες, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι χωρίς ο Νταβίδ Ράγια να χρειαστεί να επέμβει.

Η καλύτερη στιγμή μάλιστα ήταν για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις. Από εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν, ο Ιβάν Τόνεϊ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Μπράιαν Εμπουεμό δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Τα highlights

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 5-1

Νόριτς - Νιούκαστλ 0-3

Λέστερ - Άστον Βίλα 0-0

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ