PREMIER LEAGUE

Μπρέντφορντ - Μπέρνλι 2-0: Νίκη με την πρώτη ασίστ του Έρικσεν απ' την επιστροφή του στα γήπεδα

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την παρουσίασή του από την Μπρέντφορντ στο "Κομούνιτι Στέιντιουμ", Λονδίνο | Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την παρουσίασή του από την Μπρέντφορντ στο "Κομούνιτι Στέιντιουμ", Λονδίνο | Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Η Μπρέντφορντ πήρε σημαντική νίκη 2-0 επί της Μπέρνλι στο ντέρμπι παραμονής στην Premier League, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να βγάζει την πρώτη ασίστ του απ' την επιστροφή στα γήπεδα.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν άφησε πίσω του οριστικά ό,τι συνέβη πριν από μερικούς μήνες στο Euro 2020 και απέδειξε ότι η Premier League είναι μέσα στις δυνατότητές του ακόμα και τώρα, με την ασίστ που έβγαλε στην κομβική νίκη της Μπρέντφορντ με 2-0 επί της Μπέρνλι για την 29η αγωνιστική.

Ο Δανός μέσος σέντραρε από αριστερά με το... κακό πόδι και ο Ίβαν Τόνεϊ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που με άσχημο αποτέλεσμα κινδύνευαν να βρεθούν πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Δανός μέσος έβαλε τη "σφραγίδα" του και στο πρωτάθλημα, αφού πέρασαν 818 ημέρες από την τελευταία ασίστ του, ως παίκτης της Τότεναμ κόντρα στη Γουλβς τότε.

Στις καθυστερήσεις, ο Τόνεϊ έκανε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι και "κλείδωσε" ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Τα highlights

Μπράιτον - Λίβερπουλ 0-2

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ