ΒΟΛΟΣ

Μπράτσος: "Πρέπει να υπάρξουν τρεις προϋποθέσεις για να νικήσουμε την ΑΕΚ"

Ο Μπράτσος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο
Ο Μπράτσος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο INTIME

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ανέφερε τις τρεις προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα του να χαλάσει την γιορτή τίτλου της Ένωσης στην OPAP Arena.

Ο Βόλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην OPAP Arena την Κυριακή (14/5, COSMOTE SPORT 2HD και LIVE στο SPORT24) και ο Κώστας Μπράτσος ανέφερε στο Metropolis 95,5 τις τρεις προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα του να χαλάσει την γιορτή τίτλου της Ένωσης, αν και η ομάδα του είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Παράλληλα, μίλησε για τη μάχη της τρίτης θέσης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα.

"Περιμένουμε να τελειώσει η ομάδα για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας. Το μυαλό μας όμως είναι πρώτα στο παιχνίδι της Κυριακής. Το καθήκον μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε ένα παιχνίδι που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω μας. Είναι μια ευκαιρία για να δείξει ο καθένας τον καλό του εαυτό. Εμείς καθόλη τη χρονιά δεν είχαμε προβλήματα, ήταν όλοι πάντα ενεργοποιημένοι και έδιναν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και να μην είχαμε βαθμολογικό κίνητρο", ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Βόλου.

Για το πώς η ομάδα της Μαγνησίας μπορεί να χαλάσει τη γιορτή της ΑΕΚ, είπε: "Σίγουρα εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε πάρει αποτελέσματα κόντρα και στις τρεις μεγάλες ομάδες, αλλά έχουμε κάνει και ήττες βαριές. Πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις. Να είμαστε συγκεντρωμένοι εμείς, οι αντίπαλος να μην είναι καλά ή να είναι επαναπαυόμενός και τρίτον να είμαστε τυχεροί. Αν συμβούν αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες. Αν δεν συντρέξει κάτι από αυτά, μειώνονται οι πιθανότητές μας".

Τέλος, για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό σχολίασε: "ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες πρωταθλητισμού, που βγήκαν από τον στόχο τους πολύ νωρίς. Τώρα διεκδικούν το καλύτερο δυνατό. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι υπέρ του Ολυμπιακού αλλά θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν και την έδρα. Αν ο ΠΑΟΚ την εκμεταλλευτεί την έδρα του μπορεί να γυρίσει το αποτέλεσμα υπέρ της. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα έχει… τακτική. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσουν οι θεατές".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ