ΑΡΗΣ

Μπράμπετς: "Είμαστε στεναχωρημένοι, δεν πήραμε αυτό που θέλαμε"

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς EUROKINISSI

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν απογοητευμένος μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, καθώς οι κίτρινοι δεν πήραν αυτό που ήθελαν από το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Τσέχος αμυντικός του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς, μιλώντας στη NOVA μετά το ντέρμπι της Τούμπας, εξέφρασε τη στεναχώρια του καθώς οι κίτρινοι δεν πήραν αυτό που ήθελαν. Παράλληλα τόνισε ότι ο Άρης στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να πιέσει αρκετά γιατί ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε καλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στη NOVA: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Είμαστε στεναχωρημένοι. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι".

Για την πίεση που δέχθηκε ο Άρης στο πρώτο μέρος: "Υπήρχε πίεση γιατί παίζαμε σε μια έδρα που έδωσε πνοή στον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν πολλές στημένες φάσεις. Δεν αντιδράσαμε σωστά στη φάση του γκολ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πήραμε κάτι".

Για τον λόγο που ο Άρης δεν μπόρεσε να πατήσει περιοχή στο δεύτερο μέρος: "Ήμασταν καλύτεροι, αλλά ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε καλά για να κρατήσει το 1-0. Είχαμε χώρο και προϋποθέσεις, αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να εκτελέσουμε στο δημιουργικό κομμάτι".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ