ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Μπραχίμ Ντίαθ: "Έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας που πρέπει να κερδίσουμε"

Ο Μπραχίμ Ντίαθ με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας
Ο Μπραχίμ Ντίαθ με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μίλαν Μπραχίμ Ντίαζ, χαρακτήρισε τελικούς τα παιχνίδια της Ισπανίας με την Ελλάδα και τη Σουηδία, τα οποία η "ρόχα" πρέπει να κερδίσει για να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ του 2022.

Ο Μπραχίμ Ντίαθ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "AS" όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους δύο τελικούς που αναμένεται να δώσει η "ρόχα" για να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Ο πρώτος εξ αυτών η αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (11/11, 21:45, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Ο μεσοεπιθετικός των ροσονέρι τόνισε ότι η Ισπανία πρέπει να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, καθώς δεν μπορεί να φανταστεί αυτό το τουρνουά χωρίς την Ισπανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίαζ για την Ισπανία στην "AS': "Δεν μπορώ να φανταστώ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Ισπανία. Πρέπει να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας, που πρέπει να κερδίσουμε. Εστιάζουμε στην Πέμπτη και μετά σε αυτό της Κυριακής, πρέπει να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θέλουμε να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και υπάρχουν δύο τελικοί, ο πιο κοντινός είναι την Πέμπτη. Πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε, όπως έκανε πάντα η Ισπανία με το ταλέντο που υπάρχει σε αυτήν την ομάδα

Κάθε παιδί ονειρεύεται να είναι στην εθνική ομάδα και με την κλήση του Λουίς Ενρίκε έγινε πραγματικότητα. Υπάρχει μια πολύ ενωμένη ομάδα και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω το κομμάτι μου στην επίθεση και στην άμυνα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ