STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μπουτσικάρης, δικηγόρος Παναθηναϊκού: "Ανοίγουμε Κερκόπορτα, θα γίνουν προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά πράγματα"

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης
Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης INTIME

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης ήταν ο πρώτος της νομικής ομάδας του Παναθηναϊκού που πήρε τον λόγο για την εκδίκαση του αγώνα στο Περιστέρι και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ανοίγουμε κερκόπορτα και θα ακολουθήσουν προβοκάτσιες.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο από πλευράς πράσινης ΠΑΕ στην εκδίκαση για την αναμέτρηση που δεν διεξήχθη στο Περιστέρι και μεταξύ άλλων τόνισε ότι με το περιστατικό στο Περιστέρι, ανοίγουμε Κερκόπορτα, ενώ θα ακολουθήσουν "προβοκάτσιες".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Εμείς θα αναφερθούμε στο κανονιστικό κομμάτι που είναι το κύρος του αγώνα. Όσον αφορά την ουσία. Έχουμε μια πλευρά που λέει θέλω να πάρω έναν αγώνα για 2,5 πόντους και άλλη μια που λέει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχει δόλος. Και όντως αυτή η αντικανονικότητα εμπεριέχει δόλο.

Πρέπει να αξιολογήσετε μια μέτρηση. Αναφέρθηκε σε αυτά ο κ. Κούγιας. Πρέπει να λάβετε τις πραγματικές συνθήκες. Είδαμε πρωτόγνωρα πράγματα.

Είναι αμφίβολο αν ήταν ευθεία οι κάθετες οι γραμμές. Είδαμε πλάνα που είναι λυγισμένο το μέτρο. Και θα πρέπει να λάβετε και τις ακραίες καιρικές συνθήκες

Ο διαιτητής επέλεξε να κρίνει με βάση το χειρότερο. Με μέσο όρο είναι λιγότερο του 0.8. Όλα τα άλλα περί χαντάκιων δεν τα έχει πει η ΑΕΚ στον διαιτητή. Άρα όλα όσα ακούσαμε σήμερα δεν τέθηκαν ποτέ υπόψιν του διαιτητή.

Ο οποίος δεν έθεσε θέμα καν επικινδυνότητας. Δεν ανοίγουμε απλά τον ασκό του Αιόλου αλλά μια Κερκόπορτα. Φαντάζεστε αυτό που έγινε στο Περιστέρι να γίνει σε Λεωφόρο, Τούμπα και OPAP ARENA

Θα δούμε προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά πράγματα. Θα κρίνεται ένας αγώνας επειδή ένας υπάλληλος έκανε λάθος 3 πόντους στο να κρατήσει μια γραμμή. Θα καθορίσει το πρωτάθλημα μας όχι ο Αραούχο, ο Σπόραρ και ο Χάμες αλλά ένας υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Βαγιάκος: "Ένας πόντος είναι στα όρια του λάθους

Στη συνέχεια τον λόγο από πλευράς Παναθηναϊκού πήρε ο κύριος Βαγιάκος: "Ποιος είναι ο λόγος που αναφέρει ο διαιτητής. Δεν αναφέρει τίποτα στο φύλλο αγώνα. Αναφέρει ότι έκρινε τον αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο για λανθασμένες διαστάσεις στη μια εστία. Ο διαιτητής είπε ότι δανείστηκε τη μεζούρα από ένα αστυνομικό άφαντο, ούτε ελέγχθηκε αν ήταν εντάξει η μεζούρα.

Το ότι υπάρχει ένα εξόγκωμα στον αγωνιστικό χώρο, δεν περιορίζει το εμβαδόν του γηπέδου. Η αίσθηση μας είναι ότι πρέπει να εξετάσετε τον λόγο που αναφέρει ο διαιτητής και να κρίνετε αν οι ελάχιστες αποκλίσεις, θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αν σε ένα γήπεδο που είναι βαλτώδες, πάει και πατήσει ο τερματοφύλακας θα καθίσει. Τότε θα έχουμε αντικανονικότητα; Ο 1 πόντος είναι στα όρια του λάθους λοιπόν.

Θα πρέπει να κριθεί αν κατατέθηκε νόμιμα η ένσταση. Η ένσταση αυτή είναι απαράδεκτη. Δεν αναφέρεται σε λόγο που αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ