ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουτούτσι: "Είμαι εξτρέμ, ο Χασάν μού είπε μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό"

Μπουτούτσι: "Είμαι εξτρέμ, ο Χασάν μού είπε μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Ο Ζούμερ Μπουτούτσι έθεσε ως στόχο του την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό ενώ ξεκαθάρισε πως η αγαπημένη του θέση μέσω της οποίας αποδίδει καλύτερα είναι εκείνη του εξτρέμ.

Μία ημέρα μετά την επισημοποίηση του deal μεταξύ του Ολυμπιακού και της Κόνιασπορ ο Ζούμερ Μπουτούτσι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των ερυθρολεύκων, με τον Κοσοβάρο μεσοεπιθετικό να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και να αποκαλύπτει πως του αρέσει να αγωνίζεται ως εξτρέμ.

"Νιώθω εκπληκτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικούς φιλάθλους. Επομένως νιώθω υπέροχα. Το πρώτο που σκέφτηκα όταν άκουσα για τον Ολυμπιακό ήταν ότι ήταν κάτι που το ήθελα.

Πρόκειται για μια ομάδα που πετυχαίνει πολλές νίκες και πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο. Ετσι, ήθελα να έρθω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Είμαι εξτρέμ. Μου αρέσει το παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Μου αρέσει να δίνω ασίστ και να σκοράρω.

Ελπίζω να τα καταφέρω και εδώ. Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του εξτρέμ. Νιώθω πως εκεί μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μίλησα αρκετά με τον Αχμέντ Χασάν. Είναι γνωστός εδώ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τον σύλλογο.

Με ξέρει ως παίκτη, γιατί παίξαμε μαζί στην Κόνιασπορ. Μου είπε ότι θα μου ταίριαζε ο Ολυμπιακός. Είναι καλός τύπος και τον εμπιστεύομαι.

Το όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω με τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επίσης να τα πάμε καλά στην Ευρώπη", δήλωσε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, με τον Μπουτούτσι να παίρνει τη φανέλα με το Νο 16.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ