ΟΦΗ

Μπούσης: "Ελπίζω η επόμενη δημοτική αρχή να κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ"

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης
Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, με ανάρτησή του στο Instagram τόνισε πως η α' φάση της ανακατασκευής του ΒΑΚ ολοκληρώθηκε, αλλά δεν έγινε όπως αρχικώς είχε σχεδιαστεί, με έξι γήπεδα, λόγω κωλυσιεργίας της δημοτικής αρχής.

Σε τοποθέτησή του στο Instagram προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ολοκληρώθηκε η α' φάση της ανακατασκευής του ΒΑΚ, ωστόσο δεν έγινε όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί, με τη δημιουργία έξι γηπέδων.

Κατηγόρησε την δημοτική αρχή για κωλυσιεργία τονίζοντας πως υπήρξαν εμπόδιο για την αξιοποίηση διαθέσιμης γης δίπλα από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση:

Μετά από τέσσερα χρόνια, ολοκληρώσαμε την Α’ φάση της ανακατασκευής του προπονητικού μας κέντρου με την αρωγή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει, με τη δημιουργία έξι γηπέδων, επειδή ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, κωλυσιεργούν.

Είναι λυπηρό το ότι έχουμε διαθέσιμη γη δίπλα στο ΒΑΚ -η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη- και μας εμποδίζουν να την αξιοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε κι άλλο. Η ανάπτυξη του συλλόγου και της ομάδας ξεκινά από τις εγκαταστάσεις της. Ελπίζω πως η επόμενη δημοτική αρχή, θα κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ και θα σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ