ΑΡΗΣ

Μπούργος: "Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τίποτα άλλο"

Ο Χερμάν Μπούργος στην αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Χερμάν Μπούργος στην αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Ο Χερμάν Μπούργος στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό τόνισε πως οι κίτρινοι έχουν στο μυαλό τους στους "τελικούς" που έρχονται.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (8/5, 21:00, NOVA SPORTS PRIME, LIVE SPORT24) σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τους "κίτρινους" στη μάχη της Ευρώπης. Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε στη NOVA και δήλωσε πως η ομάδα του κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, "τελικό" με "τελικό", ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπούργος:

Πόσο απέχει ο Άρης από αυτό που ονειρεύεται: "Θέλουμε να δουλέψουμε με αυτό που έχουμε, δεν είπαμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε ακόμη τον νέο Άρη, αλλά ότι θέλουμε στο μέλλον να γίνει αυτό το πράγμα. Εμείς έχουμε το μυαλό μας στους τελικούς που έχουμε μπροστά μας".

Για τα σκαμπανεβάσματα των ομάδων των playoffs: "Επειδή είμαστε στο τέλος της σεζόν και επειδή όλα τα ματς για τις ομάδες είναι τελικοί, συμβαίνουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν καλά και αρνητικά αποτελέσματα".

Για τον στόχο του Άρη να προκριθεί στην Ευρώπη: "Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, τελικό και με τελικό. Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τίποτα άλλο".

Τι διαφορετικό περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό: "Χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη, αυτό θα ψάξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό".

Για τη διαχείριση του ρόστερ λόγω των πολλών αγώνων: "Εμείς θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή, θα δώσουμε την ίδια ένταση στα ίδια παιχνίδι μας".

Για την αντικατάσταση του Καμαρά: "Θα το δείτε την Κυριακή".

Για τον Σάσα και τον Γκάνεα και αν είναι διαθέσιμοι: "Θα μιλήσετε με τον γιατρό".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ