ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μπουχάν: "Στόχος η άνοδος"

Μπουχάν: "Στόχος η άνοδος"
INTIME SPORTS

Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στην Super League, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Εστεμπάν Μπουχάν.

Ο παίκτης του ΠΑΣ αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα σεζόν, τον Στεφάν Ντεμόλ και την προετοιμασία της ομάδας.

Για την προετοιμασία που έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες: " Ακόμη είμαστε σε στάδιο προσαρμογής. Τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε το παιχνίδι του προπονητή μας, αλλά και τους νέους μας συμπαίκτες. Όλη η ομάδα δουλεύει μεθοδικά και σωστά και προς την σωστή κατεύθυνση. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι αρκετά κουραστική για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, όλοι είμαστε μια οικογένεια και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια δημιουργική χρονιά".

Για τους στόχους της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς: " Εγώ θέλω εκτός από την άνοδο που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε όλα τα φόντα για να το πετύχουμε. Έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες που γνωρίζουν τις καταστάσεις, ενώ έχει μείνει και ένας καλός κορμός ποδοσφαιριστών από πέρυσι. Όσο για την δική μου απόδοση, θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα".

Για τον κ. Στεφάν Ντεμόλ: " Ο κ. Ντεμόλ είναι σοβαρή προσωπικότητα. Μέχρι στιγμής η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι άψογη και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Ο προπονητής μας θέλει να μας εμφυσήσει την νοοτροπία του επιθετικού ποδοσφαίρου, κάτι για το οποίο ταυτίζομαι και εγώ αφού μου αρέσει και εμένα η ομάδα να αγωνίζεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο".

Για το πώς περνάει τον ελεύθερο του χρόνο: " Όταν έχω ελεύθερο χρόνο πηγαίνω για καφέ με την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Επίσης μαζί με τις κόρες μου και την σύζυγο μου πηγαίνουμε και κάνουμε μαθήματα Ελληνικών, αφού μας αρέσει ιδιαίτερα η γλώσσα και την βρίσκουμε ενδιαφέρουσα. Γενικά η ζωή στα Γιάννενα είναι πολύ καλή και περνάω πολύ ωραία. Είμαι χαρούμενος που είμαι κάτοικος αυτής της πόλης".

Ανακοινώθηκε ο Κεϊτά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολ Φαντιάλα Κειτά. Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πολ Φαντιάλα Κειτά. Ο Σενεγαλέζος παίκτης, ο οποίος παλαιότερα αγωνίζονταν στις ακαδημίες της Μπενφίκα, υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια, αποτελώντας την έκτη μεταγραφή. O Κειτά γεννήθηκε στις 23/6/1992, έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον".

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: " Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εμένα. Μου έχουν πει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα που έχει δυναμική και πολύ κόσμο. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τον στόχο του".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ