ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Πρωτάθλημα, Κύπελλο και όσο πιο μακριά στην Ευρώπη"

Ο Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν
Ο Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD και Live από το SPORT24) στην 1η αγωνιστική της Super League. Ενόψει του αγώνα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη:

Για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν:

"Όπως κάθε χρόνο οι στόχοι για την ομάδα μας είναι πρωταγωνιστήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη γιατί είναι ένας στόχος που θέλουμε κάποια στιγμή να πετύχουμε και νομίζω πως έχουμε τις προδιαγραφές για να τα καταφέρουμε.

Είναι σημαντικό να έχουμε υγεία για να έχουμε μια καλή σεζόν και να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτερη ομάδα για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

Για το αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα που ο Ολυμπιακός θα είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις:

"Προσωπικά θεωρώ πως είναι καλύτερο γιατί και η ομάδα θα βρει ρυθμό και όλα τα παιδιά θα πρέπει να είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή. Το να παίζεις στην Ευρώπη, σε ένα διαφορετικό επίπεδο είναι πολύ σημαντικό για όλους. Δυστυχώς, δεν προκρίθηκε άλλη ελληνική ομάδα στους ομίλους, κάτι που θα ήταν πολύ ωφέλιμο για όλους. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ