ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Απογοητευμένος πήγα προς το άουτ, τότε μου ήρθε η έμπνευση να μείνω εκεί"

Ο Μπουχαλάκης έχει πετύχει το γκολ επί του Άρη και πανηγυρίζει
Ο Μπουχαλάκης έχει πετύχει το γκολ επί του Άρη και πανηγυρίζει EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με δηλώσεις του στο Olympiacos TV περιέγραψε τον τρόπο που έκλεψε την μπάλα από τον Κουέστα για να δώσει την πρόκριση στους ερυθρόλευκους απέναντι στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με το 1-1 απέναντι στον Άρη. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν ο ήρωας το παιχνιδιού, αφού πέτυχε ένα μοναδικό γκολ, καθώς "κρύφτηκε" στο δοκάρι, εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Χούλιαν Κουέστα, έκλεψε την μπάλα και ισοφάρισε 1-1.

Στην κάμερα του Olympiacos TV περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο πέτυχε το γκολ. Τόνισε ότι απογοητευμένος για μία μπαλιά που δεν πήρε κατευθύνθηκε προς το άουτ. Τότε του ήρθε η έμπνευση να παραμείνει εκεί και να περιμένει λάθος του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη:

Για το γκολ: "Έγινε μία σέντρα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Είχα κάνει κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και απογοητευμένος που δεν πήρα την μπάλα πήγα ευθείας προς το άουτ. Μου ήρθε εκείνη την στιγμή αυτή η έμπνευση να μείνω εκεί πέρα, μήπως και γίνει κάτι που μετέπειτα συνέβη. Ευτυχώς που έστω και έτσι καταφέραμε και βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε".

Για την πρόκριση: "Είμαι πολύ χαρούμενος που και βοήθησα την ομάδα μου και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μακάρι να είναι γούρικο και κάθε χρόνο να καταφέρω να κάνω και κάτι. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε ακόμη σε ένα στόχο μέσα στη χρονιά στον δρόμο που θέλουμε, στον δρόμο του τελικού. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: "Είναι υψηλό το επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα σε όλους του τομείς. Έχουμε 25 παίκτες που είναι πάντα έτοιμοι να δείξουν το καλύτερο πρόσωπο. Μακάρι να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ