ΠΑΟΚ

Μπότο στους παίκτες του ΠΑΟΚ: "Θα είμαι συνεχώς δίπλα σας"

Μπότο στους παίκτες του ΠΑΟΚ: "Θα είμαι συνεχώς δίπλα σας"
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε τον Ζοζέ Μπότο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ως τον άνθρωπο, που θα έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο για όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοζέ Μπότο ως νέου αθλητικού διευθυντή και ο Πορτογάλος ανέλαβε ήδη δράση. Ο Μπότο βρέθηκε ήδη νωρίτερα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Β' στη Σουρωτή και αργότερα στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Εκεί τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος θα είναι από εδώ και πέρα υπεύθυνος για όλα τα ζητήματα της ομάδας και ο έχων τον απόλυτο έλεγχο.

"Είναι χαρά μας να σας παρουσιάζουμε εκ μέρους του ιδιοκτήτη και της διοίκησης τον νέο αθλητικό διευθυντή, τον Ζοζέ Μπότο. Στο εξής είναι ο υπεύθυνος για όλα τα ζητήματα της ομάδας, έχει τον απόλυτο έλεγχο. Σεβαστείτε τον και υποστηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά" είπε στους παίκτες και τους προέτρεψε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί: "Προσέξτε πάρα πολύ όλες σας τις δραστηριότητες. Τα νέα δεδομένα της πανδημίας απαιτούν τη μέγιστη προσοχή, κυρίως για να είστε εσείς υγιείς, αλλά και για το καλό της ομάδας".

Ο Πορτογάλος παίρνοντας το λόγο κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να έχουν επικοινωνία μαζί του για κάθε τι που τους απασχολεί. "Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Θα με βλέπετε συχνά, μου αρέσει να έρχομαι στις προπονήσεις και πάντα θα είμαι ανοικτός σε όποιον θέλει να μου μιλήσει. Όχι εδώ, γιατί είναι ο ιερός χώρος για τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά στο γραφείο μου. Θα είμαι δίπλα σας συνεχώς", είπε στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ο νέος αθλητικός διευθυντής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλωσόρισε και αυτός από την πλευρά του τον Μπότο στον ΠΑΟΚ. "Καλωσήρθες" του είπε και πρόσθεσε: "Είσαι πλέον μέλος και μάλιστα σημαντικό της ισχυρότερης ομάδας, που χτίζεται αυτή την εποχή".

Οι δυο τους, προπονητής και νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα έχουν τις συζητήσεις μετά την προπόνηση και συνεργασία για τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ