ΠΑΟΚ

Μπότο στους παίκτες: "Να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, δεν θέλω να έχετε αρνητικές σκέψεις"

Ο Ζοζέ Μπότο στη συνέντευξη Τύπου για τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ
Ο Ζοζέ Μπότο στη συνέντευξη Τύπου για τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ INTIME

Ο Ζοσέ Μπότο μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν από την προπόνηση του Σαββάτου (23/7), εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό τους και τους κάλεσε να μην έχουν αρνητικές σκέψεις.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη ρεβάνς απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας μετά την ήττα με 2-0 στη Βουλγαρία. Ο Ζοζέ Μπότο πριν από την προπόνηση του Σαββάτου μίλησε στους παίκτες, θέλοντας να τους εκφράσει την εμπιστοσύνη του.

"Πρέπει να ξέρετε ότι όλοι όσοι είστε εδώ, είστε επειδή εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή, πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Είτε οι παλιότεροι, είτε όσοι ήρθατε τώρα έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Αλλά η δική μου εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν εσείς δεν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Από σήμερα δεν θέλω από κανέναν σας, παίκτες, προπονητικό επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, όλους, να έχετε αρνητικές σκέψεις. Μόνο θετικότητα, δουλειά και εμπιστοσύνη στην ποιότητά σας που σας έχει φέρει εδώ και τα πράγματα θα πάνε καλά".

Είναι η πρώτη τέτοια παρέμβαση από πλευράς Μπότο και με αυτόν τον τρόπο έδειξε τον αυξημένο ρόλο του στην ιεραρχία του ΠΑΟΚ. Άλλωστε φάνηκε και από την ατάκα "εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ