Μπότο: “Σε λίγες μέρες θα έχουμε ευχάριστα νέα για τον Ίνγκασον”

Ο Μπότο στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον ΠΑΟΚ | 14 Φεβρουαρίου 2022
PRINT SCREEN
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, αποκάλυψε πως είναι θέμα ημερών η ανανέωση του συμβολαίου του Ίνγκασον με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ένα από τα θέματα που “καίνε” τον ΠΑΟΚ είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ίνγκασον το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Ζοζέ Μπότο τη Δευτέρα (14/2) το μεσημέρι αποκάλυψε πως είναι θέμα ημερών για να υπάρξουν ευχάριστα νέα αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του αμυντικού του δικεφάλου.
Χαρακτηριστικά δήλωσε:
“Ο Ίνγκασον θέλει να μείνει, εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε οπότε δεν υπάρχει θέμα. Σε λίγες μέρες θα έχουμε καλά νέα για τους φίλους του ΠΑΟΚ σχετικά με την ανανέωση του Ίνγκασον. Να μην ανησυχεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ”.