ΑΡΗΣ

Μπότεβ - Άρης 1-0: Δεν βρήκαν λύσεις και ηττήθηκαν οι κίτρινοι, ντεμπούτο για τέσσερις

Μπότεβ - Άρης 1-0: Δεν βρήκαν λύσεις και ηττήθηκαν οι κίτρινοι, ντεμπούτο για τέσσερις
INTIME SPORTS

Η Μπότεβ επικράτησε 1-0 του Άρη, με τον Σέκουλιτς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 17'. Είχαν φάσεις, αλλά δεν σκόραραν οι κίτρινοι, με τους Χουτεσιώτη, Σαβέριο, Φεράρι και Αηδόνη να κάνουν ντεμπούτο.

Ο Άρης ταξίδεψε στη Βουλγαρία για να δώσει το τρίτο φιλικό προετοιμασίας, μετά τα δύο πρώτα που έπαιξε στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Οι κίτρινοι ηττήθηκαν 1-0, με τον Σέκουλιτς να σκοράρει στο 17'.

Οι κίτρινοι έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο μετά το 25ο λεπτό, ενώ στο δεύτερο μέρος είχαν την υπεροχή χωρίς να σκοράρουν. Δοκάρι είχε ο Πάλμα στο 43', όπως και οι Βούλγαροι με τον Στεποραβίτσιους στο 82'.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Άρη έκαναν οι Χουτεσιώτης, Σαβέριο, Φεράρι και Αηδόνης. Στο παιχνίδι παίκτες και οπαδοί απότισαν φόρο τιμής στον Τόσκο Μποζατζίσκι.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την Μπότεβ σταδιακά να γίνεται πιο απειλητική. Στο 8' οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με σουτ του Ραμπέι, το οποίο απέκρουσε ο Κουέστα. Οι κίτρινοι έψαχναν λύσεις από μακριά, είτε από κάποιες κινήσεις του Γκρέι στην πλάτη της άμυνας.

Στο 17' η Μπότεβ μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Καραμπέλιοβ έβγαλε τον Σέκουλιτς με ωραία πάσα δεξιά της περιοχής. Εκείνος ντρίμπλαρε τον Φαμπιάνο και πλάσαρε για το 1-0. Ο Άρης επιχείρησε να απαντήσει με ένα καλό σουτ του Παναγίδη, με τον 19χρονο να είναι αρκετά δραστήριος.

Ο Άρης προσπαθούσε να απαντήσει στις γρήγορες μεταβάσεις της Μπότεβ, ενώ έψαχνε και τη δική του στιγμή όταν είχε την κατοχή παίρνοντας μέτρα όσο κυλούσε ο χρόνος. Στο 43' ο Πάλμα εκτέλεσε απευθείας κόρνερ από τα αριστερά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Άρης μπήκε πολύ καλύτερα από την Μπότεβ στο δεύτερο μέρος, με τον Πάλμα να είναι ο κορυφαίος της. Στο 47' ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε διαγώνιο σουτ του Οντουμπάτζο από τα δεξιά, ενώ στη συνέχεια ο Πάλμα σούταρε, με τον Καραμπέλιοβ να διώχνει σε κόρνερ. Ο Τόλης Τερζής στη συνέχεια προχώρησε σε πιο πολλές αλλαγές, αλλά οι κίτρινοι συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι.

Στο 58' ο Πάλμα απείλησε ξανά μετά από κλέψιμό του, ενώ στο 67' ο Λάζαρος ήταν άστοχος έπειτα από ωραία ενέργειά του από τα αριστερά. Οι κίτρινοι εξακολουθούσαν να είναι καλύτεροι, όμως δεν βρήκαν δίχτυα. Μάλιστα, στο 82' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Έτσι το 1-0 παρέμεινε έως το φινάλε.

ΑΡΗΣ: Κουέστα (46' Χουτεσιώτης), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμπακατά (80' Φατόρε), Ματαρίτα (59' Φεράρι), Νταρίντα, Ρουπ (65' Τσέρα), Πάβιτσιτς (46' Οντουμπάτζο), Παναγίδης, Πάλμα, Γκρέι (65΄Χριστοδουλόπουλος)

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ