ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μποροβήλος: "Ο Κουρμπέλης δόθηκε με 700.000 ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης"

Μποροβήλος: "Ο Κουρμπέλης δόθηκε με 700.000 ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε λεπτομέρειες του deal μεταξύ των Αρκάδων και του Παναθηναϊκού για την μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται απ' το πρωί της Παρασκευής (23/12) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας μέσος του Αστέρα Τρίπολης θα είναι η πρώτη μεταγραφή των "πρασίνων" κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος των Αρκάδων, Δημήτρης Μποροβήλος παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε λεπτομέρειες του deal μεταξύ των δύο πλευρών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ "ARCADIA SPORTS":

Εχει ξεκινήσει από χθες ένα σήριαλ δημοσιευμάτων για την μεταγραφή του Κουρμπέλη, τελικά υπάρχει κάποια συμφωνία με τον Παναθηναϊκό;

"Είμαστε κοντά σε συμφωνία, δεχτήκαμε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Κουρμπέλη. Εμείς αξιώσαμε κάποια πράγματα από τον Παναθηναϊκό και την τελευταία μέρα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε".

Ακούγονται διάφορα πόσα για την πώληση του παίκτη, τι ισχύει τελικά;

"Ο Αστέρας δεν διαπραγματεύεται όταν πουλάει ποδοσφαιριστές του, αξιώνει κάποια ανταλλάγματα και αν αυτά προσφερθούν από την άλλη ομάδα τότε προχωρεί η μεταγραφή. Ετσι έχουμε λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουμε πουλήσει και έτσι έγινε και τώρα. Το ποσό που είπαμε από την αρχή και τους όρους που θέλαμε τους δέχτηκε τελικά ο Παναθηναϊκός και το ποσό είναι 700.000 ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης".

Ο Αστέρας θεωρεί τον Δημήτρη μεγάλο ποδοσφαιριστή και πιστεύουμε ότι αξίζει πολλά περισσότερα, έπαιξε ρόλο όμως και η θέληση του παίκτη να κάνει το επόμενο βήμα αυτή τη στιγμή και γι αυτό το ποσό είναι αυτό".

Ηρθε ο Σελίν, περιμένουμε και κάποιον επιθετικό. Θα αποκτηθεί και κάποιος στην θέση του Κουρμπέλη εφόσον αποχωρήσει;

"Είμαστε πολύ κοντά αλλά δεν έχουμε κλείσει επίσημα ακόμα. Ανεξάρτητα από την μετακίνηση του Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό ή όχι, ο Αστέρας πάντα κινείται για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδος. Από ότι είδατε ήρθε ο Σελίν, είμαστε πολύ κοντά στο να αποκτήσουμε άλλον ένα ποδοσφαιριστή και εξετάζουμε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Το έμψυχο δυναμικό του Αστέρα είναι πάντα γεμάτο και μας ικανοποιεί στο τέλος κάθε χρονιάς. Φέτος μπορεί να μην έχουμε ξεκινήσει καλά αλλά στο τέλος θα είμαστε πολύ καλύτεροι πιστεύω".

Μια ευχή προς τον κόσμο του Αστέρα:

"Υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο και εύχομαι η Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει για να χαμογελάμε όλοι περισσότερο. Ο Αστέρας να βρίσκεται πάντα ψηλά".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ιατρικά και υπογραφές για Κουρμπέλη
Βεργέτης: "Κουρμπέλης, ο νέος Κατσουράνης"
Επίσημα νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Λυμπερόπουλος
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ