LIGUE 1

Μπορντό - Μαρσέιγ 0-1: Ο Ουντέρ έσπασε παράδοση που κρατούσε 44 χρόνια

Ο Τζενγκίζ Ουντέρ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ
Ο Τζενγκίζ Ουντέρ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Μαρσέιγ με γκολ του Ουντέρ στο 37' της αναμέτρησης με την Μπορντό εκτός έδρας επικράτησε 1-0 και κέρδισε για πρώτη φορά μετά το 1977.

Μια ιστορική νίκη, καθώς έσπασε παράδοση 44 χρόνων, πήρε η Μαρσέιγ το βράδυ της Παρασκευής (7/1) επικρατώντας εκτός έδρας της Μπορντό με 1-0 με το γκολ του Ουντέρ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει για τελευταία φορά τους γηπεδούχους στην έδρας του το 1977 και έκτοτε δεν είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης.

Το έκαναν το βράδυ της Παρασκευής με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα λόγω κορονοϊού και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στη νίκη με ένα γκολ του Ουντέρ στο 37' το οποίο προήλθε μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοστίλ.

Αυτό μάλιστα ήταν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τη Μαρσέιγ να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο και να προσπερνάει τη Νις στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Κοστίλ, Κβάτενγκ, Μέξερ, Γκρέγκερσεν, Πεμπέλ, Σισοκό (76' Φρανσέρτζιο), Λακούξ (71' Μάρα), Ντιλρόσουν (80' Μπάκα), Ουντίν (71' Αντλί), Ελίς, Οί-Χο (80' Νιάνγκ)

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπεθ, Σαλίμπα, Πέρες, Τσαλέτα Τσαρ, Κοσόκ, Καμαρά, Γκεντουζί, Χαρίτ (75' Μπαλέρντι), Παγέ, Λίμα (75' Ντε Λα Φουέντε), Ουντέρ (90' Ταργαλίνε)

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ