ΓΑΛΛΙΑ

Μπορντό: Διακοπή στο ματς με τη Ροντέ επειδή οπαδός μπήκε στο γήπεδο και έσπρωξε τον Μπουάδες που είχε ανοίξει το σκορ

Το σπρώξιμο του οπαδού της Μπορντό στον Μπουάδες
Το σπρώξιμο του οπαδού της Μπορντό στον Μπουάδες PRINT SCREEN

Το Μπορντό-Ροντέ για τη Ligue 2 διεκόπη στο 23' λεπτό όταν ο Μπουάδες που είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους πανηγύρισε μπροστά από την κάμερα και ένας οπαδός των γηπεδούχων μπήκε και τον έσπρωξε.

Ο αγώνας της Μπορντό με την Ροντέ που μπορεί να κρίνει την επιστροφή ή μη των γηπεδούχων στη Ligue 1 διεκόπη στο 23 λεπτό της αναμέτρησης όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έσπρωξε τον Μπουάδες που εκείνη την ώρα πανηγύριζε το γκολ με το οποίο είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μπουάδες μετά το τέρμα του πήγε προς το κέντρο του γηπέδου για να πανηγυρίσει με έναν συμπαίκτη του και εκείνη την ώρα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ένας φίλαθλος ο οποίος τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω με αποτέλεσμα να μπει μέσα το ιατρικό τιμ της ομάδας και ο διαιτητής να διακόψει την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά από τον διαιτητή της αναμέτρησης παρά την εκκένωση του γηπέδου από τους φίλους της Μπορντό και πλέον κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με την άνοδο ή μη των "Γιρονδίνων" στη Ligue 1.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ