SERIE A

Μπολόνια - Βερόνα 1-0: Ο Σβάνμπεργκ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους

Μπολόνια - Βερόνα 1-0: Ο Σβάνμπεργκ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους

Τη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγωνιστικές πανηγύρισε η Μπολόνια η οποία με τέρμα του Σβάνμπεργκ στο 78' επικράτησε της Βερόνα 1-0.

Την αήττητη πορεία της στη Seria A συνέχισε η Μπολόνια. Οι ροσομπλού επικράτησαν 1-0 της Βερόνα με τον Σβάνμπεργκ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές, όμως ο Μπάροου για τους γηπεδούχους και ο Σιμεόνε για τους φιλοξενούμενους ήταν άστοχοι.

Τελικά τη λύση για την Μπολόνια έδωσε στο 78' ο Σβάνμπεργκ. Ο Σουηδός μέσος έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 78' και με ένα συρτό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μοντίπο.

Στη συνέχεια του ματς οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στη νίκη τους, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος το οποίο φέρνει την Μπολόνια στην έκτη θέση με επτά βαθμούς, ενώ η Βερόνα παρέμεινε χωρίς βαθμό.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Μεδέλ, Μπονιφάτζι, Χίκι, Ντομίνγκες, Σβάνμπεργκ, Ορσολίνι, Σοριάνο, Μπάροου, Αρναούτοβιτς

Βερόνα: Μοντίπο, Νταβίντοβιτς, Γκιντέρ, Κασάλε, Φαραόνι, Τεμέτε, Ίλιτς, Λάζοβιτς, Μπαράκ, Καπράρι, Σιμεόνε

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τα highlights της αγωνιστικής:

Έμπολι - Βενέτσια 1-2

Νάπολι - Γιουβέντους 2-1

Αταλάντα - Φιορεντίνα 1-2

Σαμπντόρια - Ίντερ 2-2

Σπέτσια - Ουντινέζε 0-1

Κάλιαρι - Τζένοα 2-3

Τορίνο - Σαλερνιτάνα 4-0

Μίλαν - Λάτσιο 2-0

Μπολόνια - Βερόνα

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ