ΙΤΑΛΙΑ

Μπολόνια: Το αριστερό πόδι του Μιχάιλοβιτς είναι ακόμα σκέτο φαρμάκι

Μπολόνια: Το αριστερό πόδι του Μιχάιλοβιτς είναι ακόμα σκέτο φαρμάκι

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς θέλησε να δοκιμάσει το πόδι του με απευθείας εκτελέσεις φάουλ και έκανε τον γκολκίπερ της Μπολόνια να μετράει το ένα γκολ μετά το άλλο. Δείτε το VIDEO.

Όχι μόνο δίνει μάχη για να ξεπεράσει την πολύ σοβαρή αρρώστια (λευχαιμία) με την οποία διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι αλλά ταυτόχρονα ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δείχνει πως δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να παρατήσει την ποδοσφαιρική ζωή του.

Ο Σέρβος παραμένει στο τιμόνι της Μπολόνια που τον στηρίζει 100% στη μάχη ζωής που δίνει και μάλιστα μία από αυτές τις ημέρες άφησε άπαντες στην προπόνηση με το στόμα ανοιχτό.

Θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις εκτελέσεις φάουλ, που ήταν σήμα-κατατεθέν του όταν ήταν ποδοσφαιριστής, πήρε τη μπάλα και έκανε επτά χτυπήματα (χωρίς τείχος μπροστα του), με τον Σέρβο να έχει 5 γκολ, ένα δοκάρι και μόνο ένα σουτ που απέκρουσε ο κίπερ των ροσομπλού.

"Το έχει ακόμα ο Σίνισα", αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Μπολόνια, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο video, με την ελπίδα των ανθρώπων της να είναι φυσικά το σθένος του προπονητή να εμπνεύσει τους παίκτες του ενόψει της επιστροφής στη δράση.

Το πρώτο μάλιστα παιχνίδι της Μπολόνια μετά από αποχή τριών μηνών από τη δράση ελέω κορονοϊού είναι κόντρα στην Γιουβέντους, απέναντι στην οποία μετρούν μόνο μία νίκη τα τελευταία 20 χρόνια!

Αυτή καταγράφηκε το 2011 όταν ο Μάρκο Ντι Βάιο είχε πετύχει δύο γκολ κόντρα στους Τορινέζους, με τον άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, να βρίσκεται στον πάγκο της Μπολόνια σε εκείνο το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ