SERIE A

Μπολόνια: Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πήρε εξιτήριο και σύντομα επιστρέφει στον πάγκο

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και την Μπολόνια
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και την Μπολόνια © 2021 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Σίνισα Μχαΐλοβιτς βγήκε νικητής από ακόμη μία μάχη με την λευχαιμία, πήρε εξιτήριο και σύντομα θα επιστρέψει στη δουλειά του στην Μπολόνια.

Στις 26 Μαρτίου ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όπου γνωστοποίησε πως θα χρειαστεί να δώσει νέα μάχη με την λευχαιμία που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για κάποιους αγώνες.

Ο προπονητής της Μπολόνια 34 μέρες αργότερα βγήκε νικητής γι' ακόμη μία φορά και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαντ' Όρσολα. Τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων και μετά από περίθαλψη που κράτησε πάνω από έναν μήνα έδειξαν κάποια καλά και ενθαρρυντικά στοιχεία για την πορεία της υγείας του.

Πλέον, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θα περάσει κάποιες μέρες μαζί με την οικογένειά του στη Ρώμη, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, και σύντομα θα επιστρέψει στον πάγκο. Μάλιστα, καθοδηγούσε την Μπολόνια από μακριά, με τους ροσομπλού να είναι αήττητοι για έξι παιχνίδια.

Πριν από λίγες μέρες και μετά τη νίκη της Μπολόνια επί της Ίντερ, οι παίκτες της ομάδας του Μιχαΐλοβιτς βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν για να πανηγυρίσουν μαζί του.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ