SERIE A

Μπολόνια: Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς κάνοντας βόλτες με την εγγονή του

Μπολόνια: Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς κάνοντας βόλτες με την εγγονή του
INSTAGRAM/ARIANNAMIHAJLOVIC

Λίγο αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου έδωσε νέα σκληρή μάχη με την λευχαιμία, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς φρόντισε να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές, με παρέα τη σύζυγο και την εγγονή του.

Στις 26 Μαρτίου ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όπου γνωστοποίησε πως θα χρειαστεί να δώσει νέα μάχη με την λευχαιμία που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για κάποιους αγώνες.

Ο προπονητής της Μπολόνια, 34 μέρες αργότερα βγήκε νικητής για ακόμη μία φορά και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαντ' Όρσολα, με τις πρώτες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας να δείχνουν πως έκανε ήδη τα πρώτα μικρά βήματα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Αυτές φρόντισε να τις φανερώσει η σύζυγός του, Αριάνα, που μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram προχώρησε στη δημοσίευση δύο φωτογραφιών, από βόλτα της μαζί με τον Σέρβο προπονητή μαζί με το εγγόνι τους.

"Τα πραγματικά πλούτη", ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία που είναι δίπλα στο σύζυγό τους και έχουν μπροστά τους το παιδικό καρότσι με την εγγονή τους, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως είναι πιθανό ο Μιχαΐλοβιτς να επιστρέψει στον πάγκο της Μπολόνια στο προσεχές ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Βενέτσια.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ