SERIE A

Μπολόνια: Ο Μιχαΐλοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και οι παίκτες το γιόρτασαν με μπάρμπεκιου

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της Μπολόνια σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Γιουβέντους | 19 Οκτωβρίου 2019
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της Μπολόνια σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Γιουβέντους | 19 Οκτωβρίου 2019 @2019 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Λίγες μόλις ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο βγαίνοντας εκ νέου νικητής από τη μάχη κατά της λευχαιμίας, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπολόνια, με τους παίκτες να γιορτάζουν το γεγονός με μπάρμπεκιου.

Στις 26 Μαρτίου ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όπου γνωστοποίησε πως θα χρειαστεί να δώσει νέα μάχη με την λευχαιμία που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για κάποιους αγώνες.

Ο προπονητής της Μπολόνια 34 μέρες αργότερα βγήκε νικητής γι' ακόμη μία φορά και την περασμένη Δευτέρα (2/5) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαντ' Όρσολα.

Το γεγονός αυτό έφερε συναισθήματα χαρά στους ανθρώπους της Μπολόνια και σε όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο και την Πέμπτη (5/5) έλαβε χώρα ένα ακόμα ευχάριστο γεγονός, με τον Σέρβο να επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο στο Καστελντέμπολε και να διευθύνει προπόνηση της ομάδας του

Πριν από την έναρξη της προπόνησης υπήρχε θερμό τετ α τετ του προνητή με τους παίκτες του, που με τη σειρά τους έκαναν μία ωραία έκπληξη στον Μιχαΐλοβιτς, οργανώνοντας ένα μπάρμπεκιου για να γιορτάσουν την επιστροφή του.

Εν τω μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Serie A για τον μήνα Απρίλιο, με τη βράβευσή του να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαΐου, πριν από το εντός έδρας ματς με την Σασουόλο.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ