SERIE A

Μπολόνια - Ίντερ 2-1: Ήττα σοκ των νερατζούρι στη μάχη για τον τίτλο στην Ιταλία

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ απογοητευμένος
Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ απογοητευμένος @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Ίντερ ηττήθηκε στην έδρα της Μπολόγια στο Ρενάτο Νταλ' Άρα με 2-1 και έχασε το προβάδισμα για την κατάκτηση της Serie A. Ο Αρναούτοβιτς στο 28' και ο Σανσόνε στο 82' υπέγραψαν τη νίκη της Μπολόνια, ενώ ο Πέρισιτς είχε ανοίξει προσωρινά το σκορ για τους νερατζούρι.

Η Μπολόνια έστησε μπλόκο και στην Ίντερ στο Ρενάτο Νταλ' Άρα για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Serie A, καθώς νίκησε με 2-1. Με αυτό το αποτέλεσμα οι νερατζούρι έμειναν στους 72 και παραμένουν στο -2 από τη Μίλαν, ωστόσο τώρα έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό. Ο Πέρισιτς βρήκε λίγο κενό χώρο μέσα στην περιοχή και έστειλε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Σκορούπσκι.

Η Μπολόνια έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Αρναούτοβιτς στο 28ο λεπτό. Ο Μπάροου έκανε μια σέντρα από τα αριστερά και ο Αυστριακός κίπερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι νερατζούρι έφτασαν κοντά στο πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο η κεφαλιά του Ντάμφρις στο 33' κατέληξε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν το χρυσό γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν ενώ ήταν ελάχιστα απειλητικοί προς την εστία του Σκορούπσκι.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Σανσόνε στο 82ο λεπτό. Ο Ράντου έκανε ένα ολέθριο λάθος στη μικρή περιοχή ο Ιταλός επιθετικός της Μπολόνια υπέγραψε τη νίκη της Μπολόνια.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Σουμλόρο, Μεδέλ, Τεάτ, Ντε Σιλβέστρι, Σβάμπενργκ, Σοχούτεν, Σοριάνο, Χάικι, Μπάροου, Αρναούτοβιτς.

Ίντερ: Ράντου, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Λαουτάρο, Κορέα.

Τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αναμετρήσεων

Φιορεντίνα - Ουντινέζε 0-4

Αταλάντα - Τορίνο 4-4

Μπολόνια - Ίντερ 2-1

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ