SERIE A

Μπολόνια - Αταλάντα 0-1: Σώθηκε στο τέλος από έναν 18χρονο

Ο Ρούσλαν Μαλινόβσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League | 24 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ρούσλαν Μαλινόβσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League | 24 Φεβρουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Μουσταφά Σισέ έκανε ντεμπούτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και με δικό του γκολ έσωσε την Αταλάντα, δίνοντάς της τη νίκη 1-0 επί της Μπολόνια για τη Serie A.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι είχε εξαντλήσει κάθε ιδέα και στο 65ο λεπτό έδωσε ντεμπούτο στον Μουσταφά Σισέ. Ο 18χρονος επιθετικός από τη Γουινέα δικαίωσε τον προπονητή του και με γκολ στο 82ο λεπτό έδωσε τη νίκη 1-0 στην Αταλάντα μέσα στην Μπολόνια για την 30ή αγωνιστική της Serie A.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, με τους "ροσομπλού" να έχουν κι αυτοί ευκαιρίες, αλλά όπως κι οι φιλοξενούμενοι, να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στο στόχο. Η Αταλάντα είχε και ένα δοκάρι και τελικά τη λύση έδωσε με κοντινό πλασέ ο Σισέ, σε μία στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην καριέρα του.

Το αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Τα highlights

Κάλιαρι - Μίλαν 0-1

Ρόμα - Λάτσιο 3-0

Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα 2-0

Σασουόλο - Σπέτσια 4-1

Τζένοα - Τορίνο 1-0

Έμπολι - Βερόνα 1-1

Νάπολι - Ουντινέζε 2-1

Βενέτσια - Σαμπντόρια 0-2

Ίντερ - Φιορεντίνα 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ