ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Μπόλονι: "Θέλω τουλάχιστον δύο παίκτες"

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ MOTIONTEAM

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ μίλησε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Λάζλο Μπόλονι. Τι είπε για Βιτόλο, Κουτσιανικούλη και την παρουσία του κόσμου του "Δικέφαλου".

Στην άμεση ανάγκη του ΠΑΟΚ για μεταγραφές αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για δύο μεταγραφές, με τις οποίες, ωστόσο, δεν θα είναι απόλυτα καλυμμένος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για πρώτη φορά για τις αποχωρήσεις των Βιτόλο και Κουτσιανικούλη, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου του "Δικέφαλου" στη Γερμανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό με τη Φορτούνα: "Έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα από το φιλικό. Καταρχάς είναι σίγουρο ότι έχουμε δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Παρά το γεγονός ότι η πρωινή προπόνηση δεν ήταν δυνατοί, αλλά οι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Σίγουρα, δεν είμαστε έτοιμοι αυτήν τη στιγμή και αυτό φαίνεται από τα τεχνικά λάθη που κάναμε. Αυτά τα παιχνίδια μου δίνουν την ευκαιρία να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα".

Για το ότι η ομάδα του προσπάθησε να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο: "Δεν μπορώ να σας πω τι εντολές έδωσε στην ομάδα".

Για το αν η ομάδα του δεύτερου μέρους θα μπορούσε να παίξει στο πρώτο: "Έχουμε πάνω από 22 παίκτες και έπρεπε να παίξουν όλοι για να δείξουν τι αξίζουν. Κάποιοι ήταν καλοί, άλλοι όχι".

Για το αν η νίκη παίζει ρόλο στα φιλικά παιχνίδια: "Η νίκη είναι πάντα σημαντική".

Για τις αποχωρήσεις Βιτόλο και Κουτσιανικούλη: "Για τον Βιτόλο δεν έχω άποψη για το επίπεδό του, επειδή τον έχω δει μόνο σε DVD. Κάναμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο για τις δύο μεταγραφές που είναι να γίνουν. Έναν επιθετικό και έναν ακόμη παίκτη. Εγώ είπα στον Κουτσιανικούλη ότι επειδή είναι 23 ετών πρέπει να παίζει. Από εκεί και πέρα ήταν δικό του θέμα τι απόφαση θα πάρει".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι καλά με αυτές τις δύο μεταγραφές που περιμένει: "Όχι!".

Για τη συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ στη Γερμανία: "Ήταν φανταστικό. Μου αρέσει να βλέπω τέτοιους ανθρώπους".

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ