ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Θα προσευχηθώ για ενίσχυση"

Μπόλονι: "Θα προσευχηθώ για ενίσχυση"
Μπόλονι INTIME SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, τους τραυματισμούς και τους φιλάθλους.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εβδομάδα που τελειώσαμε. Δεν χάσαμε από την Καρπάτι και τρεις μέρες αργότερα νικήσαμε την Ξάνθη. Πρέπει να πω πως παρότι δεν είμαι ικανοποιημένος είμαι χαρούμενος για την νίκη", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε αρκετά από την Ξάνθη: " Είχε ευκαιρίες γιατί καταρχάς έχει καλούς ποδοσφαιριστές και εκείνοι και δεν είχαν άγχος για το παιχνίδι και πιστεύω πως αυτοί οι λόγοι έπαιξαν ρόλο".

Για το σχήμα της ομάδας και τον Σαλπιγγίδη είπε: " Χρησιμοποίησα αυτό το σχήμα γιατί θέλουμε να παίξουμε πιο μπροστά. Επίσης έβαλα τον Σαλπιγγίδη γιατί πρέπει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Σήμερα ο Σαλπιγγίδης έκανε ένα πολύ καλό αγώνα και πιστεύω ότι και στο παιχνίδι της Εθνικής θα βοηθήσει".

Για τα μεταγραφικά: " Είναι ένα πλάνο που έχω με την διοίκηση και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Μέχρι τώρα δεν κάναμε μεγάλα πράγματα, αυτό είναι αλήθεια. Είναι δύσκολο να φέρουμε παίκτες. Και χθες και σήμερα μίλησα με την διοίκηση για ποδοσφαιριστές Έχουμε πέντε επιθετικούς αλλά δεν είναι αρκετοί. Θα δούμε εάν μπορούμε να βρούμε λύση σε αυτό το θέμα. Μιλήσαμε και για άλλες θέσεις. Είναι θέσεις που έχουμε μόνο έναν ποδοσφαιριστή. Και η διοίκηση και εγώ προσπαθούμε για το καλύτερο. Είχα μιλήσει για δύο παίκτες, τώρα αν είναι ένας θα είμαι χαρούμενος".

Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Χρειαζόμαστε τον φυσιολογικό Σαλπιγγίδη, Λάζαρ, Ιβιτς και Κοντρέρας. Σήμερα επίσης είχαν πρόβλημα τραυματισμού οι Αθανασιάδης και Γεωργιάδης. Δεν χρειαζόμαστε δουλειά στην φυσική κατάσταση αλλά στην κατοχή. Είναι δύσκολο αυτό να το αλλάξουμε από την μία στιγμή στην άλλη αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Η κατάσταση είναι ευαίσθητη. Ο Λάζαρ είχε έναν τραυματισμό, τώρα πρέπει να πάει στην Εθνικη και είναι δύσκολο εκεί να δουλέψει στη φυσική κατάσταση. Το ίδιο με τον Σαλπιγγίδη και τον Κοντρέρας. Είναι μια κατάσταση τρελή. Θα ήθελα να δουλέψω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές".

Για τον αν εκτιμά πως ο ΠΑΟΚ θα φέρει κάποιον παίκτη: " Ελπίζω πως στο τέλος θα φέρουμε 1 ή 2 παίκτες. Γι' αυτόν τον λόγο αφού αύριο πάω στη πατρίδα μου και αφότου δω την γυναίκα μου θα πάω στην εκκλησία να προσευχηθώ".

Για τα όσα γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για τους φίλους του ΠΑΟΚ: " Για το γεγονός πως ξεκινάμε χωρίς τρεις ομάδες πρέπει να πω πως η ομοσπονδία κοιμήθηκε λίγο. Βρέθηκαν σε ένα βαλκανικό σύστημα του 'σιγά σιγά'. Η Ουέφα πήρε μια αυστηρή απόφαση και με αυτόν τον τρόπο υποχρέωσε και την δική μας ομοσπονδία.

Οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί. Πρέπει να καταλάβουν και εκείνοι πως υπάρχει κάποιο όριο. Πριν λίγο καιρό ακούγαμε ρατσιστικές ιαχές, τώρα αυτό τελείωσε. Ολοι μας πρέπει να κατανοήσουμε τις αποφάσεις της ομοσπονδίας αλλά και εκείνοι να δίνουν καλά παραδείγματα".

Κλείνοντας την συνέντευξη Τύπου ο Μπόλονι είπε: " Θέλω να πω πως ο ΠΑΟΚ είναι σαν το ποτήρι μου. Εξαρτάται πως το βλέπεις. Είτε μισοάδειο, είτε μισογεμάτο. Εγώ θέλω να δω το γεμάτο κομμάτι γιατί σε κάποια σημεία κάναμε καλό παιχνίδι. Σίγουρα στα αποδυτήρια και στο σπίτι μου και εγώ θα ασχοληθώ επίσης και με το άδειο κομμάτι του παιχνιδιού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ