ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Χάσαμε το παιχνίδι σε μία στιγμή"

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο με 0-1 για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο υποστήριξε ότι η ομάδα του έχασε το παιχνίδι σε μία στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 0-1 από τον Ατρόμητο χάρη σε γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 88ο λεπτό για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο τεχνικός των πρασίνων, Λάζλο Μπόλονι, μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην κυριαρχία του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στην κατοχή που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του.

Μίλησε για τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργεί ο Παναθηναϊκός, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έχασε το παιχνίδι σε μία στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι στη Nova:

Για το παιχνίδι: "Οι δημοσιογράφοι λένε την άποψή τους. Με την κυριαρχία που είχαμε στο πρώτο μέρος, με λίγο περισσότερο κουράγιο, δύναμη και ακρίβεια θα μπορούσαμε να πάρουμε τους καρπούς αυτής της κυριαρχίας. Η δυνατότητα που είχε η ομάδα μας ήταν αυτή. Υπάρχουν πράγματα που λείπουν και προσπαθούμε να το λύσουμε με δουλειά. Οι απαντήσεις όμως έρχονται με το σταγονόμετρο. Είναι ένας αγώνας που χάσαμε σε μια στιγμή, ο αντίπαλος δεν είχε επιθετικές πρωτοβουλίες. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ενώ είχαμε την κατοχή και πατήσαμε περιοχή, δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε".

Για τις λίγες φάσεις του Παναθηναϊκού: "Το πιο δύσκολο είναι ακριβώς αυτό. Ενώ έχουμε την κατοχή και την πρωτοβουλία, δεν κάνουμε ευκαιρίες. Δεν έχω τα στατιστικά μπροστά μου. Αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να διορθώσουμε".

Για το αποτέλεσμα: "Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να γίνουμε επικίνδυνοι κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, προσπαθείς για την ισοπαλία. Όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν προσδοκάς. Έχουμε όμως μια καλή ομάδα, ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση εύθραυστη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ