ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή ως το τέλος"

Ο Λάζλο Μπόλονι στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία
Ο Λάζλο Μπόλονι στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής (14/2) με τον Ολυμπιακό και μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή (14/2) στο "αιώνιο ντέρμπι" του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε την Παρασκευή (12/2) για τη σπουδαία αναμέτρηση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έβγαλε το καπέλο στους "ερυθρόλευκους", μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την παρουσία τους στο πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκε και στο τι περιμένει από τους παίκτες του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Επίσης ρωτήθηκε και αναφέρθηκε στην αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο και αν αυτό τελικά ήταν θετικό ή αρνητικό για τον Παναθηναϊκό.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τι περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του:
"Οι ποδοσφαιριστές μου ξέρουν πως να παίζουν τέτοιους αγώνες, όπως απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως απέναντι και σε άλλες σπουδαίες ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι το ενθαρρυντικό. Οι παίκτες μου έχουν συναίσθηση της σημασίας αυτού του είδους των “μονομαχιών” και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το παν για να βγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι”.

Για το αήττητο του Ολυμπιακού και αν είναι επιπλέον κίνητρο για τον Παναθηναϊκό:
"Τα αποτελέσματα του αντιπάλου μας, μιλούν από μόνα τους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια πολιτική και αγωνιστική κατάσταση που του επιτρέπει να μπορεί να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στη ζωή πάντα τα πράγματα έτσι είναι. Ο μικρότερος πάντα προσπαθεί να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να διορθώσω, ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρός. Κατανοώ ότι συγκριτικά με τον αντίπαλο ενδεχομένως να είμαστε σε μια δεύτερη γραμμή, όμως στόχος μας είναι να δώσουμε τη "μάχη" μας για να φτάσουμε στα ανώτερα επίπεδα του βαθμολογικού πίνακα"

Και συνέχισε: "Για να προλάβω επόμενη ερώτηση, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και σε όλους τους άλλους, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παν και να δώσουμε το μάξιμουμ, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα ικανοποιήσει και εμάς και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού".

Για την παρουσία των Διούδη και Σένκεφελντ και τους τραυματισμούς:
"Σχετικά με αυτό θα ήθελα να κάνω μια μικρή διόρθωση. Όταν μιλάμε για τραυματίες μιλάμε για μυϊκούς τραυματισμούς και αυτό έχει να κάνει με τη δική μου δουλειά και χτυπάω ξύλο από τη στιγμή που ήρθα δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε άλλα προβλήματα που θα τα έλεγα ατυχήματα. Στην περίπτωση του Σένκεφελντ είχαμε ένα ατύχημα και ο Σαβιέρ επίσης είχε ένα ατύχημα. Όσο για τον Κουρμπέλη έχει ένα χρόνιο πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Όλα αυτά τα ατυχήματα, ούτε εγώ, ούτε και ο παίκτης μπορεί να τα ελέγξει. Και για την ερώτηση σας ο Σένκεφελντ σήμερα προπονήθηκε καλά, αύριο θα κάνει άλλο ένα βήμα εμπρός και μετά θα πάρουμε την τελική μας απόφαση".

Για το παιχνίδι που δεν έγινε με τον ΠΑΣ και αν ήταν καλό η κακό επειδή δεν έχει ένα επιπλέον παιχνίδι στα πόδια του αλλά έχασε και μια προπόνηση:
"Θα ήθελα να επικεντρωθώ σε δύο πράγματα. Δεν θέλω να το παίξω σοφός αλλά να πω την αίσθηση μου. Κατανοώ την απογοήτευση των παραγόντων των Ιωαννίνων, της διοίκησης, των παικτών, των φιλάθλων, της πόλης ολόκληρης. Γιατί έχουν έναν αγωνιστικό χώρο που με αυτές τις συνθήκες συχνά είναι δύσκολος και δεν μπορεί να αγωνιστεί κάποιος και αυτό αποτελεί δυσκολία και για την ομάδα και για την πόλη.

Αλλά για να είμαι ειλικρινής αρκετοί αγωνιστικοί χώροι στην Ελλάδα είναι δύσκολα αποδεκτοί για αγώνες. Και πρέπει να γίνουν προσπάθειες ώστε οι αγωνιστικοί χώροι να έχουν την ποιότητα όπως κάνει ο Παναθηναϊκός. Ένας αγωνιστικός χώρος που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός αγώνα της πρώτης κατηγορίας.

Αν ήταν καλό η όχι, δεν είχαμε τραυματίες παίκτες, ούτε τιμωρημένους. Επίσης δεν είχαμε παίκτες που να είναι κουρασμένοι παίζοντας σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Και ενόψει του ντέρμπι που έχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό είναι προς το καλύτερο για την ανασύσταση μας. Όσον αφορά τα κίνητρα και την τακτική για τον αγώνα, κάναμε ένα ταξίδι, πήγαμε, επιστρέψαμε και χάσαμε προπονήσεις και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Αλλά νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να απλοποιούμε τα πράγματα, τα γεγονότα θέλησαν να αναβληθεί ο αγώνας, την αποδεχτήκαμε την απόφαση εγώ τη θεωρώ λογική απόφαση και με όλες τις δυνάμεις μας και χωρίς δικαιολογία προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ