ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Αναλαμβάνω τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα"

Ο Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της Αντβέρπ
Ο Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της Αντβέρπ EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι επιβεβαίωσε ότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (19/10) και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μάγος, υποσχόμενος δουλειά για ν' αλλάξει η εικόνα.

Ο Λάζλο Μπόλονι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αθήνα. Τη Δευτέρα (19/10) αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού όπως τόνισε με δηλώσεις του στην ουγγρική σελίδα Nezmeti Sport επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

"Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις.

Έτσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζούσε στην ουγγρική πρωτεύουσα και του αδερφού μου.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος! Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στην ταχυδακτυλουργία.

Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο

Ενας προπονητής ποτέ δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα τον χρειαστούν, επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα σου. Το επάγγελμά μας είναι ακριβώς έτσι" , υποστήριξε ο Λάζλο Μπόλονι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ