ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Μπόκα Τζούνιορς: Ζητούσε 17 εκατομμύρια ευρώ από την Μπαρτσελόνα για τον Μίνγκο, αλλά θα πάρει μόλις 293.000

Ο Σαντιάγο Ράμος Μίνγκο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Σαντιάγο Ράμος Μίνγκο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η αρμόδια επιτροπή της FIFA έβαλε τέλος στο σίριαλ της απόκτησης του Σαντιάγο Ράμος Μίνγκο από την Μπαρτσελόνα με τους Καταλανούς να καλούνται να πληρώσουν μόλις 293.000 ευρώ έναντι 17 εκατομμυρίων που ζητούσε η Μπόκα Τζούνιορς.

Επιτέλους μια ευχάριστη είδηση για την Μπαρτσελόνα. Πριν από περίπου ένα χρόνο οι Καταλανοί έσπευσαν να επενδύσουν στο ταλέντο του Σαντιάγο Ράμος Μίνγκο.

Ο 18χρονος Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός στόπερ, όσο και υπό συνθήκες ως αριστερό μπακ εντυπωσιάζοντας τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα με το ταλέντο του.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Η Μπόκα Τζούνιορς, ομάδα στην οποία ανήκε ο Μίνγκο, αντέδρασε στη συγκεκριμένη μεταγραφή υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μαζί της και πως η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πληρώσει για να τον αποκτήσει.

Ο σύλλογος της Αργεντινής προσέφυγε στη FIFA ζητώντας 17 εκατομμύρια ευρώ από τους Καταλανούς και οι δύο πλευρές έλυσαν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Η αρμόδια επιτροπή της FIFA τελικά δικαίωσε την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως όταν αποκτήθηκε ο 18χρονος Αργεντινός δεν υπήρχε συμβόλαιο σε ισχύ ανάμεσα στον παίκτη και την Μπόκα Τζούνιορς και αυτός είχε κλείσει τα 18του χρόνια.

Έτσι, οι Καταλανοί θα πρέπει απλά να δώσουν τα τροφεία τα οποία ορίστηκαν στις 293.000 ευρώ. Ο Μίνγκο έχει προλάβει ήδη να αγωνιστεί 18 φορές με τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ