ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ 1-0: Ο Μπενεντέτο λύγισε τους Millonarios στο Μπομπονέρα

Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ στο Μπόκα - Ρίβερ
Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ στο Μπόκα - Ρίβερ 2022 AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν η νικήτρια του Superclasico επικρατώντας 1-0 της Ρίβερ Πλέιτ. Ακόμη ένα δυνατό ντέρμπι με σκληρά μαρκαρίσματα και μία αποβολή.

Το κομμάτι του Μπουένος Άιρες που στηρίζει τη Μπόκα Τζούνιορς γιορτάζει, ενώ το άλλο, αυτό που στηρίζει τη Ρίβερ Πλέιτ... πενθεί. Οι Xeinezes επικράτησαν 1-0 των Millonarios και ανέβηκαν στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 32 πόντους. Στους 29 παρέμεινε η Ρίβερ.

Το πρώτο μέρος ήταν φτωχό, ισορροπημένο, αλλά με πολλές μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 65ο λεπτό. Ο Ραμίρες εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπενεντέτο έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας στο πέταλο.

Λίγο αργότερα η Ρίβερ έχασε τον Αλιέντρο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας μετά από μία ισχυρή πρόσκρουση με τον Βαρέλα. Ο παίκτης των Millonarios αιμορραγούσε και ο Γκαγιάρδο αναγκάστηκε για αλλαγή. Ο Αλιέντρο βγήκε με δάκρυα στα μάτια.

Το 1-0 παρέμεινε έως το φινάλε, με τη Μπόκα να μένει στο 90+7' με δέκα παίκτες. Ο Ρόχο ύψωσε το πόδι του στον αέρα και χτύπησε τον αντίπαλό του στο κεφάλι. Ο διαιτητής δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον αποβάλει.

ΜΠΟΚΑ: Ρόσι, Φάμπρα, Ρόχο, Φιγάλ, Αντβίνκουλα, Ραμίρες, Βαρέλα, Φερνάντες, Παγιέρο, Λανιόνι, Μπενεντέτο

ΡΙΒΕΡ: Αρμάνι, Ερέρα, Ντίας, Μαμάνα, Πινόλα, Κάσκο, ντε λα Κρουζ, Κιντέρο, Πέρεζ, Σολάρι, Σουάρες

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ