ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπόκα - Ρασίνγκ: Ο διαιτητής μοίρασε δέκα κόκκινες κάρτες, οι Xeneizes δεν είχαν παίκτες να τελειώσουν το ματς

Μπόκα - Ρασίνγκ: Ο διαιτητής μοίρασε δέκα κόκκινες κάρτες, οι Xeneizes δεν είχαν παίκτες να τελειώσουν το ματς

Η Ρασίνγκ επικράτησε 2-1 της Μπόκα στον τελικό του Trofeo de Campeones, με τον διαιτητή να μοιράζει δέκα κόκκινες κάρτες και το παιχνίδι να λήγει λίγο νωρίτερα, με τους Xeneizes να μην συμπληρώνουν παίκτες.

Χαμός. Μία λέξη είναι αρκετή να περιγράψει αυτό που συνέβη στον τελικό του Trofeo de Campeones ανάμεσα στην Μπόκα και τη Ρασίνγκ. Η Ρασίνγκ κατέκτησε το τρόπαιο με νίκη 2-1 στην παράταση, ωστόσο πραγματικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής.

Το παιχνίδι ξέφυγε στην παράταση, με τον άρχοντα του αγώνα να καταλήγει να μοιράζει δέκα κόκκινες κάρτες. Ναι, καλά ακούσατε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Μπριάσκο άνοιξε το σκορ στο 18' για την Μπόκα, με τον Ματίας Ρόχας να ισοφαρίζει στο 22'. Λίγο πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας βγήκαν οι πρώτες κόκκινες. Συγκεκριμένα, Βίγια και Καρμπονέρο είχαν έναν διαπληκτισμό και αποβλήθηκαν.

Στο 100ο λεπτό ο Βαρέλα της Μπόκα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Αλκαράθ έδωσε προβάδισμα στη Ρασίνγκ στο 119ο λεπτό. Ο ίδιος πανηγύρισε με χειρονομίες και το πράγμα... ξέφυγε.

Ακολούθησε γενική σύρραξη, με τον σκόρερ να αποβάλλεται, όπως και ο Αντβίνκουλα για την Μπόκα. Δύο παίκτες στον πάγκο των Xeinezes, ο Ζαμπράνο και ο Πούλπο Γκονζάλεθ επίσης είδαν απευθείας κόκκινη κάρτα. Επιπλέον, ο Γκάλβαν, αναπληρωματικός της Ρασίνγκ, τιμωρήθηκε με κόκκινη.

Λίγα λεπτά στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους της παράτασης, Φάμπρα και Μπενεντέτο αποβλήθηκαν επίσης. Ως εκ τούτου η Μπόκα δεν είχε επτά παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και ο τελικός έλαβε τέλος νωρίτερα του αναμενομένου.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ