ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Μπόκα: Αποχωρεί ο Τέβες, ανοικτό να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο Κάρλος Τέβες με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς
Ο Κάρλος Τέβες με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς © 2021 GUILHERME DIONIZIO / ASSOCIATED PRESS

Ο Κάρλος Τέβες απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωση του συμβολαίου της Μπόκα Τζουνίορς, αποχωρώντας από τους Αργεντινούς, ενώ είναι πολύ πιθανό να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όντας σε ηλικία 37 ετών.

Ο Κάρλος Τέβες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής, ενώ είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει την απόσυρσή του από τη δράση.

Το συμβόλαιο του 37χρονου Αργεντινού επιθετικού είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο ο Τέβες απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ανανέωσης του συμβολαίου, με αποτέλεσμα να απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Ο "Απάτσε" θα προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου, όπου μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στο μέλλον του. Ο Τέβες αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπόκα για 279 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 90 γκολ, ενώ κατέκτησε 11 τίτλους.

Ο Τέβες μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους, ενώ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής αγωνίστηκε 76 φορές, έχοντας απολογισμό 13 γκολ.

TAGS ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ