BUNDESLIGA

Μπόχουμ - Φορτούνα 0-3: Ο απίθανος Τζόλης την οδηγεί στην άνοδο στην Bundesliga

Μπόχουμ - Φορτούνα 0-3: Ο απίθανος Τζόλης την οδηγεί στην άνοδο στην Bundesliga

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ -χάρις στην τρομερή εμφάνιση του Χρήστου Τζόλη- είναι με το ένα πόδι στην Bundesliga της νέας περιόδου, ύστερα από την επικράτησή της με 3-0 κόντρα στην Μπόχουμ.

Ο Χρήστος Τζόλης δεν θα σταματήσει αν δεν οδηγήσει τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στην Bundesliga μετά από τέσσερα.

Ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga 2 με 22 γκολ έβαλε σε ένα ακόμα ματς το λιθαράκι του για να φύγει με το διπλό (0-3) η ομάδα του από το Μπόχουμ, κόντρα στην τοπική ομάδα, για τον πρώτο αγώνα μπαράζ για το ποια εκ των δύο ομάδων θα συμμετάσχει του χρόνου στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά στο 13' μετά από δικιά του ενέργεια ο Χόφμαν της Μπόχουμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, τέρμα που αρχικώς χρεώθηκε στον Έλληνα διεθνή.

Ωστόσο το highlight της βραδιάς ήταν η μαγική ενέργεια με το πάρσιμο της μπάλας, το κουβάλημα για 20+ μέτρα και η διαγώνια μπαλιά μισό γκολ στον Κλάους για το 0-2 της Φορτούνα.

Πλέον, ο Τζόλης είναι 90' μακριά από το όνειρο της ανόδου στην Bundesliga, με τον επαναληπτικό ματς στον οποίο αναμένεται να σφραγιστεί και τυπικά η επιστροφή της Φορτούνα στη μεγάλη κατηγορία να γίνεται την προσεχή Δευτέρα (27/5, 21:30).

Μπόχουμ (Μπούτσερ): Λούθε, Πάσλακ, Όρντετς, Σλότερμπεκ, Μπερνάρντο, Οστερχάγκε (63' Λοσιγιά), Μπέρο, Ασάνο (63' Μπροσίνσκι), Στέγκερ, Βίτεκ, Χόφμαν (72' Πασιένσια)

Φορτούνα (Τιούνε): Κάστενμαϊερ, Ζίμερμαν, Όντερντορφ, Ντε Βάις, Ιγιοχά, Κλάους (87' Νιέμιετς), Τανάκα, Σομπότκα (80' Γιοχάνενσον), Τζόλης (87' Άπελκαμπ), Ένγκελχαρντ (87' Ουτσίνο), Βέρμεϊ (Ντάφερνερ)

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ