ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: Από την απαξίωση στην αποθέωση

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην ΑΕΚ INTIME

Το μήνυμα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στους φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και  του επιφύλαξαν το πρώτο του «standing ovation» μετά από καιρό.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε πράγματα και θαύματα στο ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα και ήταν καθοριστικός στην νίκη της ομάδας του. Ο Σουριναμέζος έστειλε μάλιστα και μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ και τους ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση προς την ομάδα τους:

«Γεια σε όλους, εδώ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε στο γήπεδο και για τη συμπαράσταση προς την ομάδα. Την εκτιμούμε πολύ. Πήραμε μια καλή νίκη και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. ΠΑΟΚάρα. Θα σας δούμε σύντομα, την Πέμπτη το βράδυ» λέει στο μήνυμα του ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου.

Η αλήθεια είναι ότι με όσα έκανε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σφράγισε την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και στις μεγάλες εμφανίσεις. Και η μεγαλύτερη επιβράβευση για αυτόν ήταν η αποθέωση που γνώρισε όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον έκανε αλλαγή περνώντας στον αγώνα τον Λευτέρη Λύρατζη. Όρθιοι οι φίλοι του Δικεφάλου τραγουδούσαν το όνομα του ευχαριστώντας τον για τη συμβολή του στην νίκη της ομάδας του.

Ο Σουριναμέζος έφτασε με την χθεσινή της 175 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα και πανηγύρισε 27 δικά του γκολ και άλλα 36 που προήλθαν από δικές του τελικές πάσες. Είχε τεράστια συμβολή στους τίτλους που κατέκτησε η ομάδα του τα τελευταία χρόνια, εκτός βέβαια από το περυσινό κύπελλο, αφού στο δεύτερη μισό της περασμένης σεζόν αγωνιζόταν δανεικός στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Μπίσεσβαρ έκανε και στο παρελθόν, απέναντι στην ΑΕΚ μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Την χθεσινή όμως θα τη θυμάται για καιρό. Και αυτό διότι με αυτήν έδωσε απαντήσεις σε όσους τον είχαν απαξιώσει τα τελευταία δυο χρόνια και αμφισβήτησαν ακόμη και την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να στηριχθεί στον αγαπημένο του «Μπίσε».

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μπορεί να μην είναι…Μέσι, -όπως τον χαρακτήρισε στις δηλώσεις του ο Ενέα Μιχάι-, ωστόσο στα 33 του παραμένει ένας από τους πλέον ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Και το απέδειξε στο χθεσινό ντέρμπι… Είναι δεδομένο ότι οι εμφανίσεις του στα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν εφάμιλλες με αυτές που έκανε στα πρώτα του χρόνια στην Τούμπα. Όμως είναι επίσης δεδομένο ότι απαξιώθηκε από πολλούς σε σημείο που δεν του έπρεπε.

Ο καλός Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει και αυτός επιστρέψει και δικαιώνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν έχασε ποτέ την πίστη του σε αυτόν. Ο Ρουμάνος δεν μπορεί να άκουγε όσα έλεγαν για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αλλά τον περίμενε πως και πως να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Σουρινάμ. Και δεν άργησε μετά την επιστροφή του να του εμπιστευτεί ξανά φανέλα βασικού, παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στην προετοιμασία και ο Μπίσεσβαρ δεν άργησε να τον δικαιώσει.

«Δεν θέλω να κρίνω και να ασκήσω κριτική στην διαχείριση που γίνονταν σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές τα προηγούμενα χρόνια. Η συνεισφορά τους είναι φανταστική» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που αντιμετωπίζονταν ποδοσφαιριστές όπως ο Μπίσεσβαρ και Εσίτι.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ