ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Μπήκε στην "μηχανή" του ΠΑΟΚ ο Τσιρίλο

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Ο Ιταλός σέντερ μπακ από το πρωί της Τετάρτης (6/7) τέθηκε στην διάθεση του Μπόλονι, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς. Ποιοι παίκτες αποχώρησαν από το πρόγραμμα.

Με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος αφίχθη, όπως αναμένονταν, το βράδυ της Τρίτης (5/7) στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζονται οι "ασπρόμαυροι", να φωνάζει παρών ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (6/7).

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός είναι αρκετές μέρες πίσω από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οπότε σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο διάστημα ώστε να αρχίσει να τους πλησιάζει σε φυσική κατάσταση, όπως και να μπαίνει στο ρυθμό των προπονήσεων του Λάζλο Μπόλονι .

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σαλπιγγίδης

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπήκε το πρωί της Τετάρτης (6/7) για δεύτερη μέρα σε ρυθμό προπόνησης. Έκανε ασκήσεις σε ατομικό επίπεδο, όμως, γεγονός είναι ότι σταδιακά αρχίζει να ανεβάζει ταχύτητα και δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο πρώτο φιλικό της ομάδας, το ερχόμενο Σάββατο (9/7), με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Αποχώρησαν Παπάζογλου και Αποστολόπουλος

Μετά από δύο ημέρες προπονήσεων στο Ντόορβερθ, ο Μπόλονι μετρά και τις πρώτες "απώλειες" παικτών από τις προπονήσεις. Ο λόγος για τους Παπάζογλου και Αποστολόπουλο . Ο πρώτος ένιωσε σφίξιμο στον τετρακέφαλο και θα χρειαστεί δυο-τρεις μέρες (αυτό λέει η πρώτη εκτίμηση), ώστε να επανέλθει σε φουλ ρυθμό.

Για τον δεύτερο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Υπέστη θλάση και κατά πως φαίνεται θα χάσει το υπόλοιπο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Το απόγευμα της Τετάρτης (6/7) αναμένεται στο Ντόορβερθ ο Βιτόλο.

Η πρωινή προπόνηση (Τετάρτη 6/7) περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, πολλά σπριντ και παιχνίδι με την μπάλα. Σε ό,τι αφορά στην τακτική, ο Μπόλονι επέμενε σήμερα (6/7) στην ανάπτυξη από τα άκρα. Στο τέλος υπήρχε παιχνίδι με τους παίκτες χωρισμένους σε τέσσερις εξάδες, για να κλείσει το πρόγραμμα με τους "ασπρόμαυρους" να σημαδεύουν τα... δοκάρια στις εστίες.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ