ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπιέλ για την τραγωδία στα Τέμπη: "Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλους όσους χτυπήθηκαν"

Ο Μπιέλ στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Λεβαδειακός
Ο Μπιέλ στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Λεβαδειακός EUROKINISSI

Ο Πεπ Μπιέλ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως αφιερώνει τη νίκη σε όσους επηρεάστηκαν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 6-0 του Λεβαδειακού με τον Πεπ Μπιέλ να πετυχαίνει δύο γκολ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως αφιερώνει τη νίκη του σε όσους επηρεάστηκαν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπιέλ:

Για την τραγωδία των Τεμπών: "Συνέβη μία τραγωδία στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι γι' αυτό. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη σε όλους όσους χτυπήθηκαν".

Για το ματς: "Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα με δύο γκολ. Κυρίως όμως ότι επιστρέψαμε στις νίκες και κάναμε καλά τη δουλειά μας".

Για τις πολλές ευκαιρίες: "Δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουμε. Αν τα κάνουμε σωστά όλα αυτά έχουμε τους παίκτες να δημιουργούμε τις ευκαιρίες και να πετυχαίνουμε τα γκολ".

Για το αν σκέφτηκε να ζητήσει το πέναλτι από τον Μπακαμπού για να κάνει χατ τρικ: "Στην πραγματικότητα εγώ του έδωσα τη μπάλα. Παρόλο που ήταν η σειρά μου να εκτελέσω το πέναλτι. Οι επιθετικοί έχουν ανάγκη τα γκολ, θέλουν όλοι να σκοράρουν και αν το κάνουν όλοι στο ίδιο παιχνίδι τότε ακόμα καλύτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ