LA LIGA

Μπέτις - Μπαρτσελόνα 1-2: Αλώβητη στη Σεβίλλη, ξεφεύγει απ' τη Ρεάλ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπέτις για τη La Liga 2022-2023 στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπέτις για τη La Liga 2022-2023 στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/JOSE BRETON/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα πήρε το εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο την Μπέτις και με το 2-1 αύξησε τη διαφορά από τη Ρεάλ στη La Liga.

Μπέτις και Μπαρτσελόνα χρωστούσαν ένα παιχνίδι στη La Liga λόγω του παιχνιδιού τους στα ημιτελικά του Supercopa, όπου οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν στα πέναλτι. Στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" η έκβαση ήταν παρόμοια, αφού οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας επικράτησαν με 2-1 και άνοιξαν τη διαφορά από τη Ρεάλ, η οποία συγκεντρώνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και έχει αρκετά παιχνίδια λιγότερα.

Οι Καταλανοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των "βερδιμπλάνκος" να αμυνθούν με τους επιθετικούς και τους μέσους τους. Οι δύο καλές ευκαιρίες που έπεσαν στα πόδια των Πέδρι και Γκάβι δεν μετατράπηκαν σε γκολ, όμως αυτά θα σημειώνονταν στο 2ο ημίχρονο.

Η Μπαρτσελόνα διατήρησε την κατοχή της μπάλας και στο 65', έπειτα από λάθος της Μπέτις, ο Άλεξ Μπαλντέ βρήκε τον Ραφίνια που από κοντά έκανε το 1-0. Στο 80ό λεπτό, σε κόρνερ από δεξιά, ήταν η σειρά του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να σκοράρει και μια κακή παρένθεση με το αυτογκόλ του Ζιλ Κουντέ λίγο αργότερα δεν στέρησε το "τρίποντο" από την ομάδα του Τσάβι.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΤΙΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ