ΜΠΕΤΙΣ

Μπέτις: Έκανε δικό της τον Φορνάλς από την Γουέστ Χαμ

Ο Πάμπλο Φορνάλς πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ σε ματς του Conference League απέναντι στην Άλκμααρ | 18 Μαΐου 2023
Ο Πάμπλο Φορνάλς πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ σε ματς του Conference League απέναντι στην Άλκμααρ | 18 Μαΐου 2023 @2023 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η μετακίνηση του Πάμπλο Φορνάλς από την Γουέστ Χαμ στην Μπέτις πέρασε από σαράντα κύματα αλλά τελικά ολοκληρώθηκε, με τις δύο ομάδες να ανακοινώνουν το απόγευμα της Παρασκευής (02/02) την συμφωνία τους.

Μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας στην Premier League με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ (203 συμμετοχές - 23 γκολ) ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού για τον Πάμπλο Φορνάλς μέσω της Μπέτις.

Οι πράσινοι της Σεβίλλης μπήκαν σε μαραθώνιες διαπραγματεύσεις με τα σφυριά τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών για να πετύχουν το deal και τελικά αυτό ολοκληρώθηκε εμπρόθεσμα (όπως ξεκαθάρισε και η FIFA που άναψε το πράσινο φως γι την συμφωνία), με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να ανακοινώνει πως ο 27χρονος Ισπανός επιτελικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ, με την Μπέτις να γίνεται η τέταρτη κατά σειρά ομάδα του Φορνάλς, αφού πριν από τους Λονδρέζους, είχαν προηγηθεί οι παρουσίες του σε Μάλαγα (2015-2017) και Βιγιαρεάλ (2017-2019).

TAGS ΜΠΕΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ