CHAMPIONS LEAGUE

Μπεσίκτας - Άγιαξ: Ο Ονανά επέστρεψε στην ενδεκάδα έπειτα από εννέα μήνες τιμωρίας

Ο Αντρέ Ονανά με τη φανέλα του Άγιαξ
Ο Αντρέ Ονανά με τη φανέλα του Άγιαξ © 2020 MICHAEL REGAN / AP IMAGES

Ο Αντρέ Ονανά επέστρεψε στην ενδεκάδα του Άγιαξ, για το παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας, αφού εξέτισε την 9μηνη τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Αντρέ Ονανά θα υπερασπιστεί ξανά την εστία του Άγιαξ έπειτα από 297 ημέρες. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας βρίσκεται στην ενδεκάδα για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη (COSMOTE 3HD, live από το SPORT24), έχοντας εκτίσει την τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο 25χρονος διεθνής βρέθηκε θετικός τον Οκτώβριο του 2020 στην ουσία φουροσεμίδη, την οποία ισχυρίστηκε ότι έλαβε κατά λάθος από φάρμακο της συζύγου του. Αρχικά τιμωρήθηκε με δώδεκα μήνες, ποινή που μειώθηκε στους εννέα τον Φεβρουάριο, έπειτα από προσφυγή στο CAS.

Τον Σεπτέμβριο πήρε άδεια για να προπονηθεί με την Κ23 και επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας σιτς 5 Νοεμβρίου, όταν έληξε η ποινή του.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Γκιουνόκ, Ροζιέ, Βίντα, Μοντέρο, Μεράς, Τοπάλ, Γκεζάλ, Πιάνιτς, Τεϊσέιρα, Λάριν, Ενκουντού

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Μαζραουί, Σχουρς, Μαρτίνες, Ταγλιάφικο, Κλάασεν, Χράφενμπερχ, Νέρες, Μπέρχαουζ, Ντάραμι, Τάντιτς

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ