CHAMPIONS LEAGUE

Μπεσίκτας - Άγιαξ 1-2: Πρωτιά και 5/5 με Αλέ

Ο Σεμπαστιάν Αλέ του Άγιαξ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπεσίκιτας για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Βόνταφον Παρκ", Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
Ο Σεμπαστιάν Αλέ του Άγιαξ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπεσίκιτας για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Βόνταφον Παρκ", Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Ο Σεμπαστιάν Αλέ μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και μέχρι το 69' είχε βάλει δύο γκολ και είχε διαμορφώσει το 2-1 υπέρ του Άγιαξ και κόντρα στην Μπεσίκτας.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ πρόσθεσε ακόμα δύο γκολ στη φετινή συλλογή του στο Champions League και με το 2-1 του Άγιαξ επί της Μπεσίκτας, ο "Αίαντας" έκανε το 5/5 και εξασφάλισε την πρωτιά του 3ου ομίλου. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έμεινε ουραγός και δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη.

Οι Ολλανδοί παρατάχθηκαν με τον Αντρέ Ονανά έπειτα από 297 ημέρες, ύστερα από το τέλος της τιμωρίας του για απαγορευμένες ουσίες. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας είχε πολλή δουλειά, αν και δεν τα κατάφερε στο 22', όταν οι Τούρκοι κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσε ο Ρασίντ Γκεζάλ.

Ο Κάιλ Λάριν θα μπορούσε να αυξήσει κατά πολύ το προβάδισμα στα επόμενα λεπτά, αφού ο Καναδός επιθετικός είχε αρκετές ευκαιρίες, όμως ήταν άστοχος.

Οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα και γι' αυτό ο Έρικ τεν Χαχ έριξε στον αγώνα τον Αλέ στο ημίχρονο και ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού απέδειξε αμέσως γιατί αποτελεί το βαρύ πυροβολικό αυτής της ομάδας.

Πρώτα στο 54' πλάσαρε σε κενή εστία, ύστερα από μαγική κάθετη του Λισάντρο Μαρτίνες και ασίστ του Νικολάς Ταγλιαφίκο, ενώ στο 69' άπλωσε το πόδι του σε σουτ του Αργεντινού στόπερ, η μπάλα άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Αλέ έφτασε τα 9 γκολ στη φετινή διοργάνωση, όσα και ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ, ενώ είχε ευκαιρία και να προσπεράσει τον Πολωνό, όμως ο VAR ακύρωσε μια προσπάθειά του.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Γκιουνόκ, Ροζιέ, Βίντα, Μοντέρο (81' Ουισάλ), Μεράς, Πιάνιτς (81' Ουτσάν), Τοπάλ (81' Χάτσινσον), Γκεζάλ (67' Μπατσουαγί), Τεϊσέιρα (59' Μποζντογκάν), Ενκουντού, Λάριν

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Μαζραουί (72' Τίμπερ), Σχουρς (77' Ρενς), Μαρτίνες, Ταγλιαφίκο (77' Μπλιντ), Κλάασεν, Χράφενμπερχ, Νέρες, Μπέρχαουζ (83' Τέιλορ), Ντάραμι (46' Αλέ), Τάντιτς

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ