PREMIER LEAGUE

Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Το έπιασε από εκεί που το άφησε και έρχεται φουριόζα στο Καραϊσκάκης

Ο Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε
Ο Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε @ 2023 SHUJI KAJIYAMA / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Premier League, καθώς επικράτησε 3-0 της Μπέρνλι (του Βενσάν Κομπανί) στο Turf Moor με 3-0. Ο Χάλαντ πέτυχε δύο γκολ για τους πολίτες και ο Ρόδρι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup με τη Σεβίλλη, η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με το δεξί στη νέα Premier League, καθώς νίκησε 3-0 την Μπέρνλι εκτός έδρας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε το προβάδισμα στο τέταρτο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο. Σε φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, ο Ρόδρι με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Χάλαντ, ο οποίος από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 36ο λεπτό. Έπειτα από υπέροχη ανάπτυξη από τα δεξιά, ο Άλβαρες την υποδέχτηκε και έστρωσε στον Χάλαντ και εκείνος με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρ' όλα αυτά ο Νορβηγός δεν κατάφερε να γλιτώσει από τις... παρατηρήσεις του Γκουαρδιόλα στο ημίχρονο.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές είχε ελάχιστες καλές φάσεις, με τη Σίτι να είναι αυτή που απειλούσε κατά κύριο λόγο. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 73ο λεπτό με τον Ρόδρι. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά είδε την μπάλα να του στρώνεται στη μικρή περιοχή και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ο Άλβαρες είχε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει, δίχως όμως αποτέλεσμα. Οι "clarets" ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζαρουρί με απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους, ενώ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έγινε αναγκαστική αλλαγή και είναι αμφίβολος για το ευρωπαϊκό Super Cup.

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ