PREMIER LEAGUE

Μπέρνλι - Λέστερ 0-2: Διπλό με Μάντισον και Βάρντι

Ο Μάντισον πανηγυρίζει το γκολ του στο Μπέρνλι - Λέστερ | 1 Μαρτίου 2022
Ο Μάντισον πανηγυρίζει το γκολ του στο Μπέρνλι - Λέστερ | 1 Μαρτίου 2022 © 2022 AP IMAGES/JON SUPER

Η Λέστερ με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο από τους Μάντισον και Βάρντι κέρδισε με 2-0 την Μπέρνλι εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ήττες στην Premier League.

Επιστροφή στις νίκες για την Λέστερ στην Premier League μετά από πέντε αγωνιστικές και τις 28 Δεκεμβρίου και τη νίκη τους επί της Λίβερπουλ καθώς οι "αλεπουδες" κέρδισαν εκτός έδρας την Μπέρνλι με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Το 0-1 έγινε στο 82' από τον Μάντισον με σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 90' ήταν η σειρά του Βάρντι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα από τα αριστερά και να γράψει το τελικό 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Ρόμπερτς, Ταρκόβσκι, Μι (41' Κόλινς), Τέιλορ, Λένον, Γουέστγουντ (88' Μπαρνς), Μπράουνχιλ, Μακνίλ, Βέχορστ, Κορνέ (71' Ροντρίγκεζ).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα (46' Λούκμαν), Αμάρτεϊ, Σεγιουντζού, Τόμας, Τίλεμανς (72' Μάντισον), Εντιντί, Χολ, Ολμπράιτον, Ντάκα (72' Βάρντι), Μπαρνς.

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ