PREMIER LEAGUE

Μπέρνλι - Έβερτον 3-2: Με ανατροπή έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής

Οι παίκτες της Μπέρνλι πανηγυρίζουν γκολ
Οι παίκτες της Μπέρνλι πανηγυρίζουν γκολ 2021 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Μπέρνλι πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Έβερτον επικρατώντας 3-2 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Premier League και μείωσε στο -1 από τα 17α ζαχαρωτά, που βρίσκονται σε μπελάδες.

Η Μπέρνλι φιλοξένησε την Έβερτον σε εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Premier League. Επικράτησε 3-2 των ζαχαρωτών και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής. Συγκεκριμένα η Μπέρνλι ανέβηκε στους 24 πόντους και είναι στην 18η θέση και βρίσκεται στο -1 από την Έβερτον, η οποία είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην 17η θέση.

Στο 12ο λεπτό ο Νέιθαν Κόλινς άνοιξε το σκορ για την Μπέρνλι, με τον Ρισάρλισον να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 18'. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά από την άσπρη βούλα στο 41ο λεπτό, από πέναλτι που κέρδισε ο Μικολένκο.

Η Μπέρνλι μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Ο Τζέι Ροντρίγκες ισοφάρισε στο 57ο λεπτό και ο Μάξγουελ Κορνέ, έπειτα από ασίστ του Βίντρα διαμόρφωσε το 3-2, που έχει βάλει σε μπελάδες την Έβερτον.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Τέιλορ, Ταρκόβσκι, Κόλινς, Ρόμπερτς (72' Λότον), Κορνέ, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Λένον (85 ΜακΝέιλ), Βέγκχορστ (80' Βίντρα), Ροντρίγκες

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κένι, Γκόντφρεϊ, Μπρέθγουεϊτ, Μικολένκο, Ντουκουρέ, Χόλγκεϊτ (87' Ροντόν), Ιβόμπι, Γκόρντον (73' Γκρέι), Κάλβερτ-Λιούιν, Ρισάρλισον

Η βαθμολογία της Premier League

TAGS PREMIER LEAGUE ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ