ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπερνάρ: "Να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά, και οι δύο διοργανώσεις είναι σημαντικές"

Ο Μπερνάρ με τον Γιοβάνοβιτς στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο Μπερνάρ με τον Γιοβάνοβιτς στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός INTIME

Ο Μπερνάρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά την ήττα του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα του θα χρειαστεί να κάνει διαφορετικά πράγματα στα επόμενα δύο ματς.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ο Μπερνάρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Μπερνάρ:

Για το ματς: "Θεωρώ ότι δεν κάναμε αυτά που έπρεπε ή αυτά που προσπαθήσαμε να κάνουμε. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα και δεν πραγματοποιήσαμε αυτά για τα οποία είχαμε συζητήσει μέσα στην εβδομάδα. Έτσι, ο αντίπαλος έβαλε δύο γκολ. Να δούμε τα λάθη μας, πώς μπορούμε να βελτιωθούμε Έχουμε ανάγκη κόντρα στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ να κάνουμε διαφορετικά πράγματα και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απόψε"

Για το αν πρέπει το στοιχείο που θα δείξει να είναι η υπομονή στο ματς του πρωταθλήματος: "Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Στον Παναθηναϊκό πρέπει πάντα να υπάρχει συγκέντρωση και να κοιτάζουμε τη νίκη. Αυτό δεν συνέβη σήμερα. Να καταλαβαίνουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και πώς θα τον αντιμετωπίσουμε. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σήμερα ηττηθήκαμε εξαιτίας αυτών. Να έχουμε κατοχή, πίεση και να είμαστε πιο επιθετικοί. Δεν έχει σημασία σε ποια από τις δύο διοργανώσεις συμμετέχουμε και οι δύο διοργανώσεις είναι σημαντικές για εμάς".

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Βραζιλιάνος έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω μιας ενόχλησης που είχε πριν το ματς αλλά όπως όλα δείχνουν αυτή δεν είναι αρκετή για να τον αφήσει εκτός μάχης από το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Δικέφαλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ